Webinar ‘Efficiënt (samen)werken en leiding geven op afstand’

De Corona crisis heeft vele bedrijven voor het blok gezet: hoe gaan we nu efficiënt door met ons werk, terwijl we elkaar niet meer zien? Samen met het innovatie en strategie adviesburo ByKaspar heeft iValue Improvement een training ontwikkeld, om alle aspecten van het thuiswerken, samenwerken en leidinggeven op afstand te belichten. Hoe kunnen we dit zo efficiënt mogelijk doen?

Tips en tricks

In een uur wordt tijdens een interactief webinar tips en tricks gedeeld, hoe u efficiënt thuis kan werken, het samenwerken efficiënt kan laten verlopen en hoe u efficiënt op afstand leiding kan geven. U leert hoe u deze gedwongen situatie in een kans kan omzetten, waardoor u misschien ook nog wel blijvend onderdelen uit deze situatie wilt behouden.

Ter voorbereiding aan het webinar vragen wij u na te denken over de volgende vragen, zodat we dit als bijdrage tijdens het webinar kunnen gebruiken:

  1. Wat is uw belangrijkste uitdaging ten aanzien van het op afstand werken of leidinggeven?
  2. Welke leerpunt of ervaring zult u post-corona zeker voort zetten?

Geïnteresseerd in het webinar?

Het volgende webinar wordt gegeven op woensdag 22 april van 08.00 tot 09.00 voor de Businessvrienden van OJC Rosmalen. Bent u ook geïnteresseerd in het webinar? Laat hier dan een bericht achter, en wij nemen graag contact met u op.

Blogs

iValue Improvement is voortdurend bezig met het toepassen van verschillende continu verbeterconcepten, die het beste aansluiten en het meest resultaat leveren voor uw organisatie. Ontwikkelingen binnen ons vakgebied, weetjes, actualiteiten en belevenissen delen we graag met u.

Bekijk alle blogs

Onze klanten

Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Met trots presenteren wij klanten waarvoor wij het verschil maakten.

Als nieuw samengesteld managementteam hebben we onder begeleiding van Mirjam op een zeer efficiënte manier richting kunnen geven aan ons business plan ‘CO24’, inclusief de detail uitwerking van een 12-maanden actieplan. Een opdracht die binnen 1 dag met succes werd afgerond, mede door een voortreffelijke voorbereiding en kritische vraagstelling van Mirjam.
VDL Bus Valkenswaard

Mirjam heeft ons begeleid bij het standaardiseren en optimaliseren van het taxatieproces binnen Gloudemans. We zijn erg tevreden met de uitkomst, want we hebben onze werkinstructie vastgelegd in een kwaliteitshandboek, de medewerkerstevredenheid is verder gestegen, de onderlinge samenwerking versterkt en de doorlooptijd van een taxatie is verkort.

Gloudemans

Mirjam heeft ons begeleid in het verbeteren van de LOTO methodologie in een R&D pilot plant omgeving. Ze heeft niet alleen de basisprincipes van 5S goed overgebracht, maar coachte ook heel gericht in one-on-one sessies. De grootste vooruitgang hebben we geboekt na gebruik van milestones en het incorporeren van KPI’s in ons dashboard. Het resultaat mag er zijn! Ik heb mijn kennis kunnen uitbreiden met de tools and approaches die Mirjam me heeft aangeleerd, en ik ben zeker ook gegroeid op persoonlijk vlak.

Cargill
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews