Webinar ‘Efficiënt (samen)werken en leiding geven op afstand’

De Corona crisis heeft vele bedrijven voor het blok gezet: hoe gaan we nu efficiënt door met ons werk, terwijl we elkaar niet meer zien? Samen met het innovatie en strategie adviesburo ByKaspar heeft iValue Improvement een training ontwikkeld, om alle aspecten van het thuiswerken, samenwerken en leidinggeven op afstand te belichten. Hoe kunnen we dit zo efficiënt mogelijk doen?

Tips en tricks

In een uur wordt tijdens een interactief webinar tips en tricks gedeeld, hoe u efficiënt thuis kan werken, het samenwerken efficiënt kan laten verlopen en hoe u efficiënt op afstand leiding kan geven. U leert hoe u deze gedwongen situatie in een kans kan omzetten, waardoor u misschien ook nog wel blijvend onderdelen uit deze situatie wilt behouden.

Ter voorbereiding aan het webinar vragen wij u na te denken over de volgende vragen, zodat we dit als bijdrage tijdens het webinar kunnen gebruiken:

  1. Wat is uw belangrijkste uitdaging ten aanzien van het op afstand werken of leidinggeven?
  2. Welke leerpunt of ervaring zult u post-corona zeker voort zetten?

Geïnteresseerd in het webinar?

Het volgende webinar wordt gegeven op woensdag 22 april van 08.00 tot 09.00 voor de Businessvrienden van OJC Rosmalen. Bent u ook geïnteresseerd in het webinar? Laat hier dan een bericht achter, en wij nemen graag contact met u op.

Blogs

iValue Improvement is voortdurend bezig met het toepassen van verschillende continu verbeterconcepten, die het beste aansluiten en het meest resultaat leveren voor uw organisatie. Ontwikkelingen binnen ons vakgebied, weetjes, actualiteiten en belevenissen delen we graag met u.

Bekijk alle blogs

Onze klanten

Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Met trots presenteren wij klanten waarvoor wij het verschil maakten.

Je jaarplan in een dag? Dat kan toch helemaal niet. Maar met de power, focus en ervaring van Mirjam in combinatie met het begrip van onze overall bedrijfsstrategie, is het ons als management team voor de brouwerij van Swinkels Family Brewers in Lieshout, samen heel goed gelukt. Een plan met commitment op prioriteiten, met eigenaarschap en nadrukkelijk meetbaarheid in voortgang en concrete performance. Een plan dat een leidraad was voor onze maandreviews.

Swinkels Family Brewers

Als derdejaars student technische bedrijfskunde op Avans Hogeschool heb ik tijdens mijn stage bij iValue Improvement veel geleerd van Mirjam. Zij heeft veel ervaring en brengt deze in haar begeleiding goed over. Zo heb ik, onder begeleiding van Mirjam, bij een makelaarskantoor in Rosmalen het bedrijfsproces kunnen verkorten, met als eindresultaat dat zij meer klanten kunnen bedienen. Tijdens mijn stageperiode heb ik mezelf kunnen ontwikkelen en stimuleerde Mirjam mij in bepaalde aspecten, zoals in het presenteren van resultaten verbeteren. Ik heb een hele leerzame stageperiode gehad en kijk nu met een verder ontwikkeld, technisch bedrijfskundig oog naar de toekomstige projecten.

Stagiaire iValue Improvement

Tijdens mijn verbeterproject voor VDL Bus Heerenveen werd ik ondersteund door Mirjam. In deze periode heb ik door de mentorsessies meer inzichten gekregen in de aanpak van het project. Daarnaast hebben de mentorsessies bijgedragen aan mijn zelfontwikkeling en als stimulans voor het voortvarend oppakken van het project.

Futureprove
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews