iValue Improvement

iValue Improvement helpt bedrijven met het opstarten en versnellen van continu verbeterprogramma’s en biedt diensten en workshops aan zoals; procesoptimalisaties, programma management, coaching, jaarplan in 1 dag, sturen op resultaat en weg met de werkdruk.

Met een rugzak vol continu verbetermethodes kijken wij wat bedrijven nodig hebben, om sneller en blijvende waarde te realiseren. Dus niet methodes implementeren, maar keuzes maken op basis van de klantbehoefte en gestructureerd, met behulp van de juiste methode, werken aan het bedrijfsresultaat.

Wij helpen ook bij het opleiden en coachen van medewerkers om gestructureerd waarde toe te voegen. Want uiteindelijk moet er zelfstandig resultaat behaald worden!

Wie jarig is trakteert!

iValue Improvement voegt op allerlei wijze waarde toe, maakt de wereld graag elke dag een beetje mooier en duurzaamheid staat daarbij hoog in het vaandel. Nu iValue Improvement jarig is doneren wij een mooie bijdrage aan de ‘Stichting Jarige Job’. Wij vinden namelijk net als Stichting Jarige Job dat ieder kind een verjaardag verdient.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar wat iValue Improvement voor u kan betekenen op het gebied van Continu Verbeteren? Voor meer informatie neem contact met ons op, we komen graag een keer vrijblijvend een kop koffiedrinken.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot continu verbeteren binnen uw organisatie?

Neem contact op