Toe aan een frisse start? In 2022 weer op koers!

Zou je meer controle willen hebben over de voortgang, groei willen bereiken en alleen willen werken aan wat bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen?

Wat een bewogen tijd is het geweest, het jaarplan van 2020-2021 heeft vast anders uitgepakt. Ongetwijfeld heb je nieuwe inzichten verkregen en zie je nieuwe kansen om mee te nemen in het jaarplan van 2022.

Met de workshop Jaarplan in 1 dag! ga je (samen met je team) werken aan het jaarplan, onder begeleiding van ons. Je krijgt handvatten om controle te krijgen en om gefocust te blijven op de doelen en plannen die je opstelt.

Plan nu alvast de workshop in, digitaal of op locatie, voor na de zomer van 2021.

Meer informatie en afstemmen van een datum kan via deze link.

Blogs

iValue Improvement is voortdurend bezig met het toepassen van verschillende continu verbeterconcepten, die het beste aansluiten en het meest resultaat leveren voor uw organisatie. Ontwikkelingen binnen ons vakgebied, weetjes, actualiteiten en belevenissen delen we graag met u.

Bekijk alle blogs

Onze klanten

Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Met trots presenteren wij klanten waarvoor wij het verschil maakten.

Mirjam heeft ons begeleid bij het standaardiseren en optimaliseren van het taxatieproces binnen Gloudemans. We zijn erg tevreden met de uitkomst, want we hebben onze werkinstructie vastgelegd in een kwaliteitshandboek, de medewerkerstevredenheid is verder gestegen, de onderlinge samenwerking versterkt en de doorlooptijd van een taxatie is verkort.

Gloudemans

Wij hebben Mirjam ervaren als een procesmanager die andere mensen goed kan meenemen in procesmatig denken en hierdoor goed sturing kan geven aan een veranderingstraject. Mirjam is enthousiast en weet ideeën aan te brengen, te enthousiasmeren en last but not least veranderingen te implementeren!

Gloudemans

Mirjam heeft ons enorm geholpen om bestaande valkuilen te omzeilen door op een effectieve werkwijze het tot stand komen van het jaarplan te begeleiden. Met name de maandelijkse monitoring van de KPI s en procedures die daarbij gehanteerd worden, zorgen voor de voortgang. De juiste projecten komen zo vlot binnen de tijdslimiet af.

Dopharma
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews