Toe aan een frisse start? In 2022 weer op koers!

Zou je meer controle willen hebben over de voortgang, groei willen bereiken en alleen willen werken aan wat bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen?

Wat een bewogen tijd is het geweest, het jaarplan van 2020-2021 heeft vast anders uitgepakt. Ongetwijfeld heb je nieuwe inzichten verkregen en zie je nieuwe kansen om mee te nemen in het jaarplan van 2022.

Met de workshop Jaarplan in 1 dag! ga je (samen met je team) werken aan het jaarplan, onder begeleiding van ons. Je krijgt handvatten om controle te krijgen en om gefocust te blijven op de doelen en plannen die je opstelt.

Plan nu alvast de workshop in, digitaal of op locatie, voor na de zomer van 2021.

Meer informatie en afstemmen van een datum kan via deze link.

Blogs

iValue Improvement is voortdurend bezig met het toepassen van verschillende continu verbeterconcepten, die het beste aansluiten en het meest resultaat leveren voor uw organisatie. Ontwikkelingen binnen ons vakgebied, weetjes, actualiteiten en belevenissen delen we graag met u.

Bekijk alle blogs

Onze klanten

Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Met trots presenteren wij klanten waarvoor wij het verschil maakten.

Tijdens mijn verbeterproject voor VDL Bus Heerenveen werd ik ondersteund door Mirjam. In deze periode heb ik door de mentorsessies meer inzichten gekregen in de aanpak van het project. Daarnaast hebben de mentorsessies bijgedragen aan mijn zelfontwikkeling en als stimulans voor het voortvarend oppakken van het project.

Futureprove

Mirjam heeft ons begeleid bij het standaardiseren en optimaliseren van het taxatieproces binnen Gloudemans. We zijn erg tevreden met de uitkomst, want we hebben onze werkinstructie vastgelegd in een kwaliteitshandboek, de medewerkerstevredenheid is verder gestegen, de onderlinge samenwerking versterkt en de doorlooptijd van een taxatie is verkort.

Gloudemans
Als nieuw samengesteld management team hebben we onder begeleiding van Mirjam op een zeer efficiënte manier richting kunnen gegeven aan ons business plan ‘CO24’, inclusief de detail uitwerking van een 12-maanden actieplan. Een opdracht die binnen 1 dag met succes werd afgerond, mede door een voortreffelijke voorbereiding en kritische vraagstelling van Mirjam.
VDL Bus Valkenswaard
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 8 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 8 reviews