Overal valt te verbeteren Lego Game workshop!

iValue Improvement slaat de handen ineen met wijzijnstuur.nl en leanportal.nl.
Een leerzame maar bovenal interactieve workshop, waar je zelf aan de slag gaat met verbeteren.

Kom kennismaken met Lean
Leer dat er overal te verbeteren valt en hoe je dit in kleine stapjes aanpakt en monitort. Tijdens deze interactieve workshop krijg je inzicht in hoe je een procesverbetering aanpakt en hoe het gebruik van een dashboard je hierbij kan helpen. Na afloop ga je naar huis met lean inspiratie en nieuwe inzichten hoe je je dagelijkse werkzaamheden kan verbeteren en monitoren. Overal valt te verbeteren!

Doe je mee met deze Lego Game op donderdag 24 november in Wijchen (Nijmegen)? Schrijf je dan nu in voor deze gratis workshop via: https://lnkd.in/geT42ufM

Wil je meer informatie of contact over wat wij voor jou / jouw organisatie kunnen betekenen, klik dan op deze link.

Blogs

iValue Improvement is voortdurend bezig met het toepassen van verschillende continu verbeterconcepten, die het beste aansluiten en het meest resultaat leveren voor uw organisatie. Ontwikkelingen binnen ons vakgebied, weetjes, actualiteiten en belevenissen delen we graag met u.

Bekijk alle blogs

Onze klanten

Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Met trots presenteren wij klanten waarvoor wij het verschil maakten.

Je jaarplan in een dag? Dat kan toch helemaal niet. Maar met de power, focus en ervaring van Mirjam in combinatie met het begrip van onze overall bedrijfsstrategie, is het ons als management team voor de brouwerij van Swinkels Family Brewers in Lieshout, samen heel goed gelukt. Een plan met commitment op prioriteiten, met eigenaarschap en nadrukkelijk meetbaarheid in voortgang en concrete performance. Een plan dat een leidraad was voor onze maandreviews.

Swinkels Family Brewers
Als nieuw samengesteld managementteam hebben we onder begeleiding van Mirjam op een zeer efficiënte manier richting kunnen geven aan ons business plan ‘CO24’, inclusief de detail uitwerking van een 12-maanden actieplan. Een opdracht die binnen 1 dag met succes werd afgerond, mede door een voortreffelijke voorbereiding en kritische vraagstelling van Mirjam.
VDL Bus Valkenswaard

Mirjam heeft ons begeleid bij het standaardiseren en optimaliseren van het taxatieproces binnen Gloudemans. We zijn erg tevreden met de uitkomst, want we hebben onze werkinstructie vastgelegd in een kwaliteitshandboek, de medewerkerstevredenheid is verder gestegen, de onderlinge samenwerking versterkt en de doorlooptijd van een taxatie is verkort.

Gloudemans
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews