Gave projecten in juli!

Juli is de maand om successen te vieren! Gaaf om afgelopen maand zoveel leuke projecten af te sluiten! Een van de projecten die we afgesloten hebben deze maand is het aantonen van de waarde die met process mining gerealiseerd kan worden bij DAF. Het voelt als echte meerwaarde om als lean expert aan boord te zijn bij de invoering van process mining, om de focus op de tool te verleggen naar de focus hoe de tool het beste ingezet kan worden om waarde voor het bedrijf te realiseren. En hoe gaaf is het om bezig te zijn met continu verbeteren in de automobiel industrie, waar alle studieboeken op gebaseerd zijn! Bedankt Bright Cape voor deze gave mogelijkheid!

Blogs

iValue Improvement is voortdurend bezig met het toepassen van verschillende continu verbeterconcepten, die het beste aansluiten en het meest resultaat leveren voor uw organisatie. Ontwikkelingen binnen ons vakgebied, weetjes, actualiteiten en belevenissen delen we graag met u.

Bekijk alle blogs

Onze klanten

Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Met trots presenteren wij klanten waarvoor wij het verschil maakten.

Tijdens mijn verbeterproject voor VDL Bus Heerenveen werd ik ondersteund door Mirjam. In deze periode heb ik door de mentorsessies meer inzichten gekregen in de aanpak van het project. Daarnaast hebben de mentorsessies bijgedragen aan mijn zelfontwikkeling en als stimulans voor het voortvarend oppakken van het project.

Futureprove

Wij hebben Mirjam ervaren als een procesmanager die andere mensen goed kan meenemen in procesmatig denken en hierdoor goed sturing kan geven aan een veranderingstraject. Mirjam is enthousiast en weet ideeën aan te brengen, te enthousiasmeren en last but not least veranderingen te implementeren!

Gloudemans

Mirjam heeft ons begeleid bij het standaardiseren en optimaliseren van het taxatieproces binnen Gloudemans. We zijn erg tevreden met de uitkomst, want we hebben onze werkinstructie vastgelegd in een kwaliteitshandboek, de medewerkerstevredenheid is verder gestegen, de onderlinge samenwerking versterkt en de doorlooptijd van een taxatie is verkort.

Gloudemans
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 8 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 8 reviews