Sturen op resultaat

Herkent u zich in het volgende: we hebben een jaarplan, maar deze belandt in de kast en de waan van alledag neemt de overhand. Schakelen op (onvoorziene) gebeurtenissen en ontwikkelingen is aan de orde van de dag… Of: u heeft uw doelen goed gedefinieerd, maar weet eigenlijk niet hoe u deze periodiek zou kunnen opvolgen… Dan kunt u kiezen voor de Sturen op resultaat! workshop (evt. als vervolg op de Jaarplan in 1 dag! workshop). In deze workshop leren we u hoe sturen op resultaat werkt, vertalen we dit naar uw organisatie en doelstellingen en aan het einde van de dag bent u klaar voor uw eerste KPI overleg.  

Sturen op resultaat met uw team

Met het investeren van slechts één dag in de workshop Sturen op resultaat! bent u klaar voor de nabije toekomst! Meld u aan om met uw managementteam of afdelingsteam samen aan de slag te gaan.

De dag begint met bewustwording van uw jaarplan of doelstellingen. Het aanscherpen en verrijken van het jaarplan, de KPI’s SMART maken, prioriteiten bepalen, realiteitscheck, planning definitief maken komen gedurende de dag aan bod. Na het afronden van het jaarplan bepalen we gezamenlijk wat er nodig is om het jaarplan periodiek op te volgen, krijgt u inzichten en handvatten, zetten we de KPI’s en zelfs de agenda klaar zodat Sturen op resultaat periodiek wordt.

Deze leuke teamworkshop zorgt voor het gestructureerd en periodiek opvolgen van uw resultaten. Het behalen van uw jaarplan is geen verrassing meer, maar een geplande bezigheid waarop u gedurende het jaar bij kunt sturen.

Mogelijkheden en kosten

De kosten hiervan zijn (incl. voorbereiding en materialen, excl. locatie kosten, lunch, reiskosten en BTW) € 2.495,-.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Blogs

iValue Improvement is voortdurend bezig met het toepassen van verschillende continu verbeterconcepten, die het beste aansluiten en het meest resultaat leveren voor uw organisatie. Ontwikkelingen binnen ons vakgebied, weetjes, actualiteiten en belevenissen delen we graag met u.

Bekijk alle blogs

Onze klanten

Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Met trots presenteren wij klanten waarvoor wij het verschil maakten.

Wij hebben Mirjam ervaren als een procesmanager die andere mensen goed kan meenemen in procesmatig denken en hierdoor goed sturing kan geven aan een veranderingstraject. Mirjam is enthousiast en weet ideeën aan te brengen, te enthousiasmeren en last but not least veranderingen te implementeren!

Gloudemans
Als nieuw samengesteld managementteam hebben we onder begeleiding van Mirjam op een zeer efficiënte manier richting kunnen geven aan ons business plan ‘CO24’, inclusief de detail uitwerking van een 12-maanden actieplan. Een opdracht die binnen 1 dag met succes werd afgerond, mede door een voortreffelijke voorbereiding en kritische vraagstelling van Mirjam.
VDL Bus Valkenswaard

Een verbetertraject is intensief en vraagt veel van een organisatie. Voor Hoedemakers heeft iValue Improvement het traject bewaakt en worden door hen opbouwende kritische vragen gesteld met handige tools die ons verder hebben geholpen. Bijvoorbeeld met value stream mapping, waarbij je de waardestroom letterlijk in kaart brengt. Dit geeft veel inzicht in het verbeterpotentieel. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het daadwerkelijk uitwerken van de ideeën, een iteratief proces wat met allerlei obstakels is overwonnen. Met iValue Improvement is het werken naar resultaat, waarbij we uiteindelijk veel meer plezier hebben in ons werk en een hogere klanttevredenheid.

 

Hoedemakers
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews