Sturen op resultaat

Herkent u zich in het volgende: we hebben een jaarplan, maar deze belandt in de kast en de waan van alledag neemt de overhand. Schakelen op (onvoorziene) gebeurtenissen en ontwikkelingen is aan de orde van de dag… Of: u heeft uw doelen goed gedefinieerd, maar weet eigenlijk niet hoe u deze periodiek zou kunnen opvolgen… Dan kunt u kiezen voor de Sturen op resultaat! workshop (evt. als vervolg op de Jaarplan in 1 dag! workshop). In deze workshop leren we u hoe sturen op resultaat werkt, vertalen we dit naar uw organisatie en doelstellingen en aan het einde van de dag bent u klaar voor uw eerste KPI overleg.  

Sturen op resultaat met uw team

Met het investeren van slechts één dag in de workshop Sturen op resultaat! bent u klaar voor de nabije toekomst! Meld u aan om met uw managementteam of afdelingsteam samen aan de slag te gaan.

De dag begint met bewustwording van uw jaarplan of doelstellingen. Het aanscherpen en verrijken van het jaarplan, de KPI’s SMART maken, prioriteiten bepalen, realiteitscheck, planning definitief maken komen gedurende de dag aan bod. Na het afronden van het jaarplan bepalen we gezamenlijk wat er nodig is om het jaarplan periodiek op te volgen, krijgt u inzichten en handvatten, zetten we de KPI’s en zelfs de agenda klaar zodat Sturen op resultaat periodiek wordt.

Deze leuke teamworkshop zorgt voor het gestructureerd en periodiek opvolgen van uw resultaten. Het behalen van uw jaarplan is geen verrassing meer, maar een geplande bezigheid waarop u gedurende het jaar bij kunt sturen.

Mogelijkheden en kosten

De kosten hiervan zijn (incl. voorbereiding en materialen, excl. locatie kosten, lunch, reiskosten en BTW) € 2.495,-.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Blogs

iValue Improvement is voortdurend bezig met het toepassen van verschillende continu verbeterconcepten, die het beste aansluiten en het meest resultaat leveren voor uw organisatie. Ontwikkelingen binnen ons vakgebied, weetjes, actualiteiten en belevenissen delen we graag met u.

Bekijk alle blogs

Onze klanten

Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Met trots presenteren wij klanten waarvoor wij het verschil maakten.

Als derdejaars student technische bedrijfskunde op Avans Hogeschool heb ik tijdens mijn stage bij iValue Improvement veel geleerd van Mirjam. Zij heeft veel ervaring en brengt deze in haar begeleiding goed over. Zo heb ik, onder begeleiding van Mirjam, bij een makelaarskantoor in Rosmalen het bedrijfsproces kunnen verkorten, met als eindresultaat dat zij meer klanten kunnen bedienen. Tijdens mijn stageperiode heb ik mezelf kunnen ontwikkelen en stimuleerde Mirjam mij in bepaalde aspecten, zoals in het presenteren van resultaten verbeteren. Ik heb een hele leerzame stageperiode gehad en kijk nu met een verder ontwikkeld, technisch bedrijfskundig oog naar de toekomstige projecten.

Stagiaire iValue Improvement
Als nieuw samengesteld managementteam hebben we onder begeleiding van Mirjam op een zeer efficiënte manier richting kunnen geven aan ons business plan ‘CO24’, inclusief de detail uitwerking van een 12-maanden actieplan. Een opdracht die binnen 1 dag met succes werd afgerond, mede door een voortreffelijke voorbereiding en kritische vraagstelling van Mirjam.
VDL Bus Valkenswaard

Je jaarplan in een dag? Dat kan toch helemaal niet. Maar met de power, focus en ervaring van Mirjam in combinatie met het begrip van onze overall bedrijfsstrategie, is het ons als management team voor de brouwerij van Swinkels Family Brewers in Lieshout, samen heel goed gelukt. Een plan met commitment op prioriteiten, met eigenaarschap en nadrukkelijk meetbaarheid in voortgang en concrete performance. Een plan dat een leidraad was voor onze maandreviews.

Swinkels Family Brewers
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews