Sturen op resultaat

Herkent u zich in het volgende: we hebben een jaarplan, maar deze belandt in de kast en de waan van alledag neemt de overhand. Schakelen op (onvoorziene) gebeurtenissen en ontwikkelingen is aan de orde van de dag… Of: u heeft uw doelen goed gedefinieerd, maar weet eigenlijk niet hoe u deze periodiek zou kunnen opvolgen… Dan kunt u kiezen voor de Sturen op resultaat! workshop (evt. als vervolg op de Jaarplan in 1 dag! workshop). In deze workshop leren we u hoe sturen op resultaat werkt, vertalen we dit naar uw organisatie en doelstellingen en aan het einde van de dag bent u klaar voor uw eerste KPI overleg.  

Sturen op resultaat met uw team

Met het investeren van slechts één dag in de workshop Sturen op resultaat! bent u klaar voor de nabije toekomst! Meld u aan om met uw managementteam of afdelingsteam samen aan de slag te gaan.

De dag begint met bewustwording van uw jaarplan of doelstellingen. Het aanscherpen en verrijken van het jaarplan, de KPI’s SMART maken, prioriteiten bepalen, realiteitscheck, planning definitief maken komen gedurende de dag aan bod. Na het afronden van het jaarplan bepalen we gezamenlijk wat er nodig is om het jaarplan periodiek op te volgen, krijgt u inzichten en handvatten, zetten we de KPI’s en zelfs de agenda klaar zodat Sturen op resultaat periodiek wordt.

Deze leuke teamworkshop zorgt voor het gestructureerd en periodiek opvolgen van uw resultaten. Het behalen van uw jaarplan is geen verrassing meer, maar een geplande bezigheid waarop u gedurende het jaar bij kunt sturen.

Mogelijkheden en kosten

De kosten hiervan zijn (incl. voorbereiding en materialen, excl. locatie kosten, lunch, reiskosten en BTW) € 1.950,-.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Blogs

iValue Improvement is voortdurend bezig met het toepassen van verschillende continu verbeterconcepten, die het beste aansluiten en het meest resultaat leveren voor uw organisatie. Ontwikkelingen binnen ons vakgebied, weetjes, actualiteiten en belevenissen delen we graag met u.

Bekijk alle blogs

Onze klanten

Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Met trots presenteren wij klanten waarvoor wij het verschil maakten.

Wij hebben Mirjam ervaren als een procesmanager die andere mensen goed kan meenemen in procesmatig denken en hierdoor goed sturing kan geven aan een veranderingstraject. Mirjam is enthousiast en weet ideeën aan te brengen, te enthousiasmeren en last but not least veranderingen te implementeren!

Gloudemans

Tijdens mijn verbeterproject voor VDL Bus Heerenveen werd ik ondersteund door Mirjam. In deze periode heb ik door de mentorsessies meer inzichten gekregen in de aanpak van het project. Daarnaast hebben de mentorsessies bijgedragen aan mijn zelfontwikkeling en als stimulans voor het voortvarend oppakken van het project.

Futureprove

Mirjam heeft ons enorm geholpen om bestaande valkuilen te omzeilen door op een effectieve werkwijze het tot stand komen van het jaarplan te begeleiden. Met name de maandelijkse monitoring van de KPI s en procedures die daarbij gehanteerd worden, zorgen voor de voortgang. De juiste projecten komen zo vlot binnen de tijdslimiet af.

Dopharma
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 8 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 8 reviews