Programma management

Herkent u dat? U heeft allerlei projecten gepland, maar de projecten lopen uit, leveren geen resultaat op en eigenlijk weet u ook niet meer zeker of het de juiste projecten zijn? Klagen medewerkers over werkdruk en gebrek aan keuzes? Dan hebt u behoefte aan programma management en sturing van uw bedrijfsresultaten. En dat is waar wij van iValue Improvement goed in zijn.

Wat is programma management?

Samen met u kijken we naar alle activiteiten die u op de planning heeft staan. Samen bepalen we of dit de juiste activiteiten zijn om uw doelstellingen te behalen. Vaak betekent dit dat activiteiten toegevoegd en weggestreept worden. In de overgebleven lijst brengen we prioriteit aan. Een ritme in uw programma gaat helpen om deze activiteiten gedaan te krijgen.

KPI sturing

Als het duidelijk is wat er gedaan moet worden, is het de kunst om dit goed op te volgen. Dit kan middels KPI sturing. Samen met u bepalen we welk ritme gewenst en effectief is om uw activiteiten bij te sturen. Is maandelijkse opvolging genoeg of willen we naar een wekelijkse sturing of dagstarts?

iValue Improvement helpt u in het kiezen van de juiste KPI’s, het opzetten van de stuuroverleggen en het trainen van zowel de deelnemers, de facilitator als de stuurverantwoordelijke in het overleg.

Meer informatie?

Wilt u weten wat programma management voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag op weg.

Blogs

iValue Improvement is voortdurend bezig met het toepassen van verschillende continu verbeterconcepten, die het beste aansluiten en het meest resultaat leveren voor uw organisatie. Ontwikkelingen binnen ons vakgebied, weetjes, actualiteiten en belevenissen delen we graag met u.

Bekijk alle blogs

Onze klanten

Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Met trots presenteren wij klanten waarvoor wij het verschil maakten.

Mirjam heeft ons enorm geholpen om bestaande valkuilen te omzeilen door op een effectieve werkwijze het tot stand komen van het jaarplan te begeleiden. Met name de maandelijkse monitoring van de KPI s en procedures die daarbij gehanteerd worden, zorgen voor de voortgang. De juiste projecten komen zo vlot binnen de tijdslimiet af.

Dopharma

Als derdejaars student technische bedrijfskunde op Avans Hogeschool heb ik tijdens mijn stage bij iValue Improvement veel geleerd van Mirjam. Zij heeft veel ervaring en brengt deze in haar begeleiding goed over. Zo heb ik, onder begeleiding van Mirjam, bij een makelaarskantoor in Rosmalen het bedrijfsproces kunnen verkorten, met als eindresultaat dat zij meer klanten kunnen bedienen. Tijdens mijn stageperiode heb ik mezelf kunnen ontwikkelen en stimuleerde Mirjam mij in bepaalde aspecten, zoals in het presenteren van resultaten verbeteren. Ik heb een hele leerzame stageperiode gehad en kijk nu met een verder ontwikkeld, technisch bedrijfskundig oog naar de toekomstige projecten.

Stagiaire iValue Improvement

Mirjam heeft ons begeleid bij het standaardiseren en optimaliseren van het taxatieproces binnen Gloudemans. We zijn erg tevreden met de uitkomst, want we hebben onze werkinstructie vastgelegd in een kwaliteitshandboek, de medewerkerstevredenheid is verder gestegen, de onderlinge samenwerking versterkt en de doorlooptijd van een taxatie is verkort.

Gloudemans
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews