Programma management

Herkent u dat? U heeft allerlei projecten gepland, maar de projecten lopen uit, leveren geen resultaat op en eigenlijk weet u ook niet meer zeker of het de juiste projecten zijn? Klagen medewerkers over werkdruk en gebrek aan keuzes? Dan hebt u behoefte aan programma management en sturing van uw bedrijfsresultaten. En dat is waar wij van iValue Improvement goed in zijn.

Wat is programma management?

Samen met u kijken we naar alle activiteiten die u op de planning heeft staan. Samen bepalen we of dit de juiste activiteiten zijn om uw doelstellingen te behalen. Vaak betekent dit dat activiteiten toegevoegd en weggestreept worden. In de overgebleven lijst brengen we prioriteit aan. Een ritme in uw programma gaat helpen om deze activiteiten gedaan te krijgen.

KPI sturing

Als het duidelijk is wat er gedaan moet worden, is het de kunst om dit goed op te volgen. Dit kan middels KPI sturing. Samen met u bepalen we welk ritme gewenst en effectief is om uw activiteiten bij te sturen. Is maandelijkse opvolging genoeg of willen we naar een wekelijkse sturing of dagstarts?

iValue Improvement helpt u in het kiezen van de juiste KPI’s, het opzetten van de stuuroverleggen en het trainen van zowel de deelnemers, de facilitator als de stuurverantwoordelijke in het overleg.

Meer informatie?

Wilt u weten wat programma management voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag op weg.

Blogs

iValue Improvement is voortdurend bezig met het toepassen van verschillende continu verbeterconcepten, die het beste aansluiten en het meest resultaat leveren voor uw organisatie. Ontwikkelingen binnen ons vakgebied, weetjes, actualiteiten en belevenissen delen we graag met u.

Bekijk alle blogs

Onze klanten

Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Met trots presenteren wij klanten waarvoor wij het verschil maakten.

Een verbetertraject is intensief en vraagt veel van een organisatie. Voor Hoedemakers heeft iValue Improvement het traject bewaakt en worden door hen opbouwende kritische vragen gesteld met handige tools die ons verder hebben geholpen. Bijvoorbeeld met value stream mapping, waarbij je de waardestroom letterlijk in kaart brengt. Dit geeft veel inzicht in het verbeterpotentieel. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het daadwerkelijk uitwerken van de ideeën, een iteratief proces wat met allerlei obstakels is overwonnen. Met iValue Improvement is het werken naar resultaat, waarbij we uiteindelijk veel meer plezier hebben in ons werk en een hogere klanttevredenheid.

 

Hoedemakers

Mirjam heeft ons begeleid bij het standaardiseren en optimaliseren van het taxatieproces binnen Gloudemans. We zijn erg tevreden met de uitkomst, want we hebben onze werkinstructie vastgelegd in een kwaliteitshandboek, de medewerkerstevredenheid is verder gestegen, de onderlinge samenwerking versterkt en de doorlooptijd van een taxatie is verkort.

Gloudemans

Je jaarplan in een dag? Dat kan toch helemaal niet. Maar met de power, focus en ervaring van Mirjam in combinatie met het begrip van onze overall bedrijfsstrategie, is het ons als management team voor de brouwerij van Swinkels Family Brewers in Lieshout, samen heel goed gelukt. Een plan met commitment op prioriteiten, met eigenaarschap en nadrukkelijk meetbaarheid in voortgang en concrete performance. Een plan dat een leidraad was voor onze maandreviews.

Swinkels Family Brewers
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews