Jaarplan in 1 dag

Herkent u zich in het volgende: doelstellingen tussen afdelingen zijn niet op elkaar afgestemd en het is onduidelijk wat projecten bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen. Projecten hebben lange doorlooptijden of worden helemaal niet afgerond, de prioriteiten zijn niet duidelijk en veranderen vaak. Medewerkers herkennen zich niet in de organisatiedoelstellingen en de voortgang is niet inzichtelijk. Ja? Dan wordt het de hoogste tijd voor een goed jaarplan!

In de ‘Jaarplan in 1 dag’ workshop van iValue Improvement legt u in één dag de basis voor de toekomst.

Jaarplan in 1 dag voor bedrijven

Met het investeren van maar één dag bent u klaar voor de toekomst! Meld u aan om met uw managementteam of afdelingsteam samen aan de slag te gaan.

De dag start met het tekenen van de stip op de horizon: waar wilt u met uw organisatie staan over drie tot vijf jaar? Gebaseerd op deze lange termijn doelstellingen, bepaalt u waar u dan eind van het komende jaar zou moeten staan, om over drie tot vijf jaar succesvol te zijn. Welke activiteiten of projecten horen hierbij? En is dat realistisch? Tot slot kijken we hoe de voortgang van projecten het beste opgevolgd kan worden binnen uw organisatie.

Door in deze leuke teamworkshop een vertaling te maken van strategie naar jaardoelen en initiatieven, is voor u het behalen van uw jaarplan geen verassing meer, maar een geplande bezigheid waarop u gedurende het jaar bij kunt sturen.

In verband met de Corona pandemie wordt de workshop Jaarplan in 1 dag! nu ook online gegeven. Een leuke interactieve dag samen op afstand. Meer hierover kunt u hier lezen.

 

Jaarplan in 1 dag voor kleine ondernemers

Denkt u als kleine ondernemer ook wel eens: ik ben alleen maar aan het rennen, maar zou eigenlijk eens stil moeten staan om na te denken wat ik volgend jaar wil doen?

Ook voor kleine ondernemers is er een jaarplan in 1 dag workshop, waar u samen met andere kleine ondernemers in 1 dag uw jaarplan klaar heeft. De aanpak van deze workshop is vrijwel gelijk aan die van teamdagen voor bedrijven, alleen is er meer tijd voor individuele begeleiding. Interactie met andere ondernemers helpt om de visie en doelen van uw onderneming scherp te formuleren. Aan het einde van deze gezellige dag is uw jaarplan klaar en weet u wat u moet doen om succesvol te zijn!

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Blogs

iValue Improvement is voortdurend bezig met het toepassen van verschillende continu verbeterconcepten, die het beste aansluiten en het meest resultaat leveren voor uw organisatie. Ontwikkelingen binnen ons vakgebied, weetjes, actualiteiten en belevenissen delen we graag met u.

Bekijk alle blogs

Onze klanten

Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Met trots presenteren wij klanten waarvoor wij het verschil maakten.

Tijdens mijn verbeterproject voor VDL Bus Heerenveen werd ik ondersteund door Mirjam. In deze periode heb ik door de mentorsessies meer inzichten gekregen in de aanpak van het project. Daarnaast hebben de mentorsessies bijgedragen aan mijn zelfontwikkeling en als stimulans voor het voortvarend oppakken van het project.

Futureprove

Wij hebben Mirjam ervaren als een procesmanager die andere mensen goed kan meenemen in procesmatig denken en hierdoor goed sturing kan geven aan een veranderingstraject. Mirjam is enthousiast en weet ideeën aan te brengen, te enthousiasmeren en last but not least veranderingen te implementeren!

Gloudemans

Mirjam heeft ons begeleid bij het standaardiseren en optimaliseren van het taxatieproces binnen Gloudemans. We zijn erg tevreden met de uitkomst, want we hebben onze werkinstructie vastgelegd in een kwaliteitshandboek, de medewerkerstevredenheid is verder gestegen, de onderlinge samenwerking versterkt en de doorlooptijd van een taxatie is verkort.

Gloudemans
Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 5 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 5 reviews