Jaarplan in 1 dag

Herkent u zich in het volgende: doelstellingen tussen afdelingen zijn niet op elkaar afgestemd en het is onduidelijk wat projecten bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen. Projecten hebben lange doorlooptijden of worden helemaal niet afgerond, de prioriteiten zijn niet duidelijk en veranderen vaak. Medewerkers herkennen zich niet in de organisatiedoelstellingen en de voortgang is niet inzichtelijk. Ja? Dan wordt het de hoogste tijd voor een goed jaarplan!

In de Jaarplan in 1 dag! workshop van iValue Improvement legt u in één dag de basis voor de toekomst.

Jaarplan in 1 dag met uw team

Met het investeren van slechts één dag bent u klaar voor de nabije toekomst! Meld u aan om met uw managementteam of afdelingsteam samen aan de slag te gaan.

De dag start met het tekenen van de stip op de horizon: waar wilt u met uw organisatie staan over drie tot vijf jaar? Gebaseerd op deze lange termijn doelstellingen, bepaalt u waar u dan eind van het komende jaar zou moeten staan, om over drie tot vijf jaar succesvol te zijn. Welke activiteiten of projecten horen hierbij? En is dat realistisch? Tot slot kijken we hoe de voortgang van projecten het beste opgevolgd kan worden binnen uw organisatie.

Door in deze leuke teamworkshop een vertaling te maken van strategie naar jaardoelen en initiatieven, is voor u het behalen van uw jaarplan geen verrassing meer, maar een geplande bezigheid waarop u gedurende het jaar bij kunt sturen.

Jaarplan in 1 dag met andere ondernemers

Denkt u als ondernemer ook wel eens: ik ben alleen maar aan het rennen, maar zou eigenlijk eens stil moeten staan om na te denken wat ik volgend jaar wil bereiken?

U kunt ook als individu aan de slag met uw jaarplan, of samen met een collega – ondernemer. Hoe leuk en interessant is het om te sparren met andere ondernemers, tijdens de Jaarplan in 1 dag! workshop. Samen met andere ondernemers heeft u in 1 dag uw jaarplan klaar. De aanpak van deze workshop is vrijwel gelijk aan bovenstaande variant, alleen is er meer tijd voor individuele begeleiding. Interactie met andere ondernemers helpt om de visie en doelen van uw onderneming scherp te formuleren. Aan het einde van deze inspirerende dag is uw jaarplan klaar en weet u wat u moet doen om gefocust succesvol te zijn!

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mogelijkheden en kosten

Workshops gaan door bij aanmelding van 3 of meer ondernemers. Maximum aantal is 8 ondernemers per sessie.

Kosten (incl. materialen, koffie, thee en lunch):
– 1 deelnemer per organisatie € 595,- (excl. BTW)
– 2 deelnemers per organisatie € 795,- (excl. BTW)

Aanmelden kan via deze link.

Liever met uw team?

Wilt u liever een “Jaarplan in 1 dag!” workshop met uw team, op een locatie en tijdstip dat het u uitkomt? Ook dat kan!

Kosten hiervan zijn (incl. voorbereiding en materialen, excl. locatie kosten, lunch, reiskosten en BTW) € 2.495,-.

Meer informatie en afstemmen van een datum kan via deze link.

Blogs

iValue Improvement is voortdurend bezig met het toepassen van verschillende continu verbeterconcepten, die het beste aansluiten en het meest resultaat leveren voor uw organisatie. Ontwikkelingen binnen ons vakgebied, weetjes, actualiteiten en belevenissen delen we graag met u.

Bekijk alle blogs

Onze klanten

Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Met trots presenteren wij klanten waarvoor wij het verschil maakten.

Mirjam heeft ons enorm geholpen om bestaande valkuilen te omzeilen door op een effectieve werkwijze het tot stand komen van het jaarplan te begeleiden. Met name de maandelijkse monitoring van de KPI s en procedures die daarbij gehanteerd worden, zorgen voor de voortgang. De juiste projecten komen zo vlot binnen de tijdslimiet af.

Dopharma

Wij hebben Mirjam ervaren als een procesmanager die andere mensen goed kan meenemen in procesmatig denken en hierdoor goed sturing kan geven aan een veranderingstraject. Mirjam is enthousiast en weet ideeën aan te brengen, te enthousiasmeren en last but not least veranderingen te implementeren!

Gloudemans

Tijdens mijn verbeterproject voor VDL Bus Heerenveen werd ik ondersteund door Mirjam. In deze periode heb ik door de mentorsessies meer inzichten gekregen in de aanpak van het project. Daarnaast hebben de mentorsessies bijgedragen aan mijn zelfontwikkeling en als stimulans voor het voortvarend oppakken van het project.

Futureprove
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews