Jaarplan in 1 dag

Herkent u zich in het volgende: doelstellingen tussen afdelingen zijn niet op elkaar afgestemd en het is onduidelijk wat projecten bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen. Projecten hebben lange doorlooptijden of worden helemaal niet afgerond, de prioriteiten zijn niet duidelijk en veranderen vaak. Medewerkers herkennen zich niet in de organisatiedoelstellingen en de voortgang is niet inzichtelijk. Ja? Dan wordt het de hoogste tijd voor een goed jaarplan!

In de Jaarplan in 1 dag! workshop van iValue Improvement legt u in één dag de basis voor de toekomst.

Jaarplan in 1 dag met uw team

Met het investeren van slechts één dag bent u klaar voor de nabije toekomst! Meld u aan om met uw managementteam of afdelingsteam samen aan de slag te gaan.

De dag start met het tekenen van de stip op de horizon: waar wilt u met uw organisatie staan over drie tot vijf jaar? Gebaseerd op deze lange termijn doelstellingen, bepaalt u waar u dan eind van het komende jaar zou moeten staan, om over drie tot vijf jaar succesvol te zijn. Welke activiteiten of projecten horen hierbij? En is dat realistisch? Tot slot kijken we hoe de voortgang van projecten het beste opgevolgd kan worden binnen uw organisatie.

Door in deze leuke teamworkshop een vertaling te maken van strategie naar jaardoelen en initiatieven, is voor u het behalen van uw jaarplan geen verrassing meer, maar een geplande bezigheid waarop u gedurende het jaar bij kunt sturen.

Jaarplan in 1 dag met andere ondernemers

Denkt u als ondernemer ook wel eens: ik ben alleen maar aan het rennen, maar zou eigenlijk eens stil moeten staan om na te denken wat ik volgend jaar wil bereiken?

U kunt ook als individu aan de slag met uw jaarplan, of samen met een collega – ondernemer. Hoe leuk en interessant is het om te sparren met andere ondernemers, tijdens de Jaarplan in 1 dag! workshop. Samen met andere ondernemers heeft u in 1 dag uw jaarplan klaar. De aanpak van deze workshop is vrijwel gelijk aan bovenstaande variant, alleen is er meer tijd voor individuele begeleiding. Interactie met andere ondernemers helpt om de visie en doelen van uw onderneming scherp te formuleren. Aan het einde van deze inspirerende dag is uw jaarplan klaar en weet u wat u moet doen om gefocust succesvol te zijn!

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mogelijkheden en kosten

Workshops gaan door bij aanmelding van 3 of meer ondernemers. Maximum aantal is 8 ondernemers per sessie.

Kosten (incl. materialen, koffie, thee en lunch):
– 1 deelnemer per organisatie € 595,- (excl. BTW)
– 2 deelnemers per organisatie € 795,- (excl. BTW)

Aanmelden kan via deze link.

Liever met uw team?

Wilt u liever een “Jaarplan in 1 dag!” workshop met uw team, op een locatie en tijdstip dat het u uitkomt? Ook dat kan!

Kosten hiervan zijn (incl. voorbereiding en materialen, excl. locatie kosten, lunch, reiskosten en BTW) € 2.495,-.

Meer informatie en afstemmen van een datum kan via deze link.

Blogs

iValue Improvement is voortdurend bezig met het toepassen van verschillende continu verbeterconcepten, die het beste aansluiten en het meest resultaat leveren voor uw organisatie. Ontwikkelingen binnen ons vakgebied, weetjes, actualiteiten en belevenissen delen we graag met u.

Bekijk alle blogs

Onze klanten

Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Met trots presenteren wij klanten waarvoor wij het verschil maakten.

Als derdejaars student technische bedrijfskunde op Avans Hogeschool heb ik tijdens mijn stage bij iValue Improvement veel geleerd van Mirjam. Zij heeft veel ervaring en brengt deze in haar begeleiding goed over. Zo heb ik, onder begeleiding van Mirjam, bij een makelaarskantoor in Rosmalen het bedrijfsproces kunnen verkorten, met als eindresultaat dat zij meer klanten kunnen bedienen. Tijdens mijn stageperiode heb ik mezelf kunnen ontwikkelen en stimuleerde Mirjam mij in bepaalde aspecten, zoals in het presenteren van resultaten verbeteren. Ik heb een hele leerzame stageperiode gehad en kijk nu met een verder ontwikkeld, technisch bedrijfskundig oog naar de toekomstige projecten.

Stagiaire iValue Improvement

Je jaarplan in een dag? Dat kan toch helemaal niet. Maar met de power, focus en ervaring van Mirjam in combinatie met het begrip van onze overall bedrijfsstrategie, is het ons als management team voor de brouwerij van Swinkels Family Brewers in Lieshout, samen heel goed gelukt. Een plan met commitment op prioriteiten, met eigenaarschap en nadrukkelijk meetbaarheid in voortgang en concrete performance. Een plan dat een leidraad was voor onze maandreviews.

Swinkels Family Brewers

Mirjam heeft ons begeleid in het verbeteren van de LOTO methodologie in een R&D pilot plant omgeving. Ze heeft niet alleen de basisprincipes van 5S goed overgebracht, maar coachte ook heel gericht in one-on-one sessies. De grootste vooruitgang hebben we geboekt na gebruik van milestones en het incorporeren van KPI’s in ons dashboard. Het resultaat mag er zijn! Ik heb mijn kennis kunnen uitbreiden met de tools and approaches die Mirjam me heeft aangeleerd, en ik ben zeker ook gegroeid op persoonlijk vlak.

Cargill
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews