Jaarplan in 1 dag! voor ondernemers

Denkt u ook wel eens: ik ben alleen maar aan het rennen, ik zou eigenlijk eens stil moeten staan om na te denken wat ik volgend jaar wil doen? Speciaal voor kleinere ondernemers is er een “Jaarplan in 1 dag!” workshop, waarbij u samen met andere ondernemers uw jaarplan maakt. De interactie tussen verschillende ondernemers in verschillende fases van hun bedrijf helpt om ideeën te krijgen en keuzes te maken. En maakt het een stuk gezelliger!

Wat gaan we doen?

Tijdens de “Jaarplan in 1 dag” workshop gaan we samen aan de slag, om te kijken waar uw bedrijf over 3-5 jaar wil staan, welke resultaten u aan het eind van komend jaar bereikt wilt hebben, en welke activiteiten hiervoor nodig zijn. Lekker opfrissen van het jaarplan, en weer bewust worden van de relevantie van projecten, keuzes maken en prioriteiten stellen, gebaseerd op de eigen lange en korte termijn doelen. En aan het eind van de dag heeft u uw jaarplan, lekker overzichtelijk op één A3.

Hoe ziet de dag eruit?

De dag start om 8:30 met koffie, thee en een introductie van alle deelnemers. Als we alle verwachtingen op tafel hebben, starten we met een korte terugblik: wat kunnen we leren van ons huidige jaarplan? Nog voor de lunch gaan we aan de slag met onze stip op de horizon: waar staan we over 3-5 jaar?

Na de lunchpauze gaan we aan de slag met 2021: welke hap nemen we uit de lange termijn doelstellingen, en welke activiteiten zijn hiervoor nodig? Deze activiteiten plannen we in de tijd. Uw jaarplan is klaar! En, als kers op de taart kijken we ook nog even vooruit hoe u ervoor kan zorgen dat u uw plannen gedurende het jaar opvolgt zodat u zeker bent van een succesvol jaar! Om 17:00 uur proosten we op uw succes!

Mogelijkheden en kosten

Workshops gaan door bij aanmelding van 3 of meer ondernemers. Maximum aantal is 8 ondernemers per sessie. Bij de fysieke workshops wordt rekening gehouden met alle corona richtlijnen.

Data:

Vrijdag 20 november – Locatie Rosmalen
Dinsdag 24 november – Online
Maandag 30 november – Online
Vrijdag 11 december – Locatie Rosmalen
Dinsdag 15 december – Online

Kosten (incl. materialen, koffie, thee en lunch):
– 1 deelnemer per organisatie € 500,- (excl. BTW)
– 2 deelnemers per organisatie € 750,- (excl. BTW)

Aanmelden kan via deze link.

Liever met uw management team?

Wilt u liever een “Jaarplan in 1 dag!” workshop met uw eigen management team, op een locatie en tijdstip dat het u uitkomt?
Ook dat kan!

Kosten hiervan zijn (incl. voorbereiding en materialen, excl. locatie kosten, lunch, reiskosten en BTW) € 1.950,-.

Meer informatie en afstemmen van een datum kan via deze link.

Blogs

iValue Improvement is voortdurend bezig met het toepassen van verschillende continu verbeterconcepten, die het beste aansluiten en het meest resultaat leveren voor uw organisatie. Ontwikkelingen binnen ons vakgebied, weetjes, actualiteiten en belevenissen delen we graag met u.

Bekijk alle blogs

Onze klanten

Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Met trots presenteren wij klanten waarvoor wij het verschil maakten.

Mirjam heeft ons begeleid in het verbeteren van de LOTO methodologie in een R&D pilot plant omgeving. Ze heeft niet alleen de basisprincipes van 5S goed overgebracht, maar coachte ook heel gericht in one-on-one sessies. De grootste vooruitgang hebben we geboekt na gebruik van milestones en het incorporeren van KPI’s in ons dashboard. Het resultaat mag er zijn! Ik heb mijn kennis kunnen uitbreiden met de tools and approaches die Mirjam me heeft aangeleerd, en ik ben zeker ook gegroeid op persoonlijk vlak.

Cargill
Als nieuw samengesteld managementteam hebben we onder begeleiding van Mirjam op een zeer efficiënte manier richting kunnen geven aan ons business plan ‘CO24’, inclusief de detail uitwerking van een 12-maanden actieplan. Een opdracht die binnen 1 dag met succes werd afgerond, mede door een voortreffelijke voorbereiding en kritische vraagstelling van Mirjam.
VDL Bus Valkenswaard

Een verbetertraject is intensief en vraagt veel van een organisatie. Voor Hoedemakers heeft iValue Improvement het traject bewaakt en worden door hen opbouwende kritische vragen gesteld met handige tools die ons verder hebben geholpen. Bijvoorbeeld met value stream mapping, waarbij je de waardestroom letterlijk in kaart brengt. Dit geeft veel inzicht in het verbeterpotentieel. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het daadwerkelijk uitwerken van de ideeën, een iteratief proces wat met allerlei obstakels is overwonnen. Met iValue Improvement is het werken naar resultaat, waarbij we uiteindelijk veel meer plezier hebben in ons werk en een hogere klanttevredenheid.

 

Hoedemakers
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews