Jaarplan in 1 dag! voor ondernemers

Denkt u ook wel eens: ik ben alleen maar aan het rennen, ik zou eigenlijk eens stil moeten staan om na te denken wat ik volgend jaar wil doen? Speciaal voor kleinere ondernemers is er een “Jaarplan in 1 dag!” workshop, waarbij u samen met andere ondernemers uw jaarplan maakt. De interactie tussen verschillende ondernemers in verschillende fases van hun bedrijf helpt om ideeën te krijgen en keuzes te maken. En maakt het een stuk gezelliger!

Wat gaan we doen?

Tijdens de “Jaarplan in 1 dag” workshop gaan we samen aan de slag, om te kijken waar uw bedrijf over 3-5 jaar wil staan, welke resultaten u aan het eind van komend jaar bereikt wilt hebben, en welke activiteiten hiervoor nodig zijn. Lekker opfrissen van het jaarplan, en weer bewust worden van de relevantie van projecten, keuzes maken en prioriteiten stellen, gebaseerd op de eigen lange en korte termijn doelen. En aan het eind van de dag heeft u uw jaarplan, lekker overzichtelijk op één A3.

Hoe ziet de dag eruit?

De dag start om 8:30 met koffie, thee en een introductie van alle deelnemers. Als we alle verwachtingen op tafel hebben, starten we met een korte terugblik: wat kunnen we leren van ons huidige jaarplan? Nog voor de lunch gaan we aan de slag met onze stip op de horizon: waar staan we over 3-5 jaar?

Na de lunchpauze gaan we aan de slag met 2021: welke hap nemen we uit de lange termijn doelstellingen, en welke activiteiten zijn hiervoor nodig? Deze activiteiten plannen we in de tijd. Uw jaarplan is klaar! En, als kers op de taart kijken we ook nog even vooruit hoe u ervoor kan zorgen dat u uw plannen gedurende het jaar opvolgt zodat u zeker bent van een succesvol jaar! Om 17:00 uur proosten we op uw succes!

Mogelijkheden en kosten

Workshops gaan door bij aanmelding van 3 of meer ondernemers. Maximum aantal is 8 ondernemers per sessie. Bij de fysieke workshops wordt rekening gehouden met alle corona richtlijnen.

Data:

Vrijdag 20 november – Locatie Rosmalen
Dinsdag 24 november – Online
Maandag 30 november – Online
Vrijdag 11 december – Locatie Rosmalen
Dinsdag 15 december – Online

Kosten (incl. materialen, koffie, thee en lunch):
– 1 deelnemer per organisatie € 500,- (excl. BTW)
– 2 deelnemers per organisatie € 750,- (excl. BTW)

Aanmelden kan via deze link.

Liever met uw management team?

Wilt u liever een “Jaarplan in 1 dag!” workshop met uw eigen management team, op een locatie en tijdstip dat het u uitkomt?
Ook dat kan!

Kosten hiervan zijn (incl. voorbereiding en materialen, excl. locatie kosten, lunch, reiskosten en BTW) € 1.950,-.

Meer informatie en afstemmen van een datum kan via deze link.

Blogs

iValue Improvement is voortdurend bezig met het toepassen van verschillende continu verbeterconcepten, die het beste aansluiten en het meest resultaat leveren voor uw organisatie. Ontwikkelingen binnen ons vakgebied, weetjes, actualiteiten en belevenissen delen we graag met u.

Bekijk alle blogs

Onze klanten

Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Met trots presenteren wij klanten waarvoor wij het verschil maakten.

Tijdens mijn verbeterproject voor VDL Bus Heerenveen werd ik ondersteund door Mirjam. In deze periode heb ik door de mentorsessies meer inzichten gekregen in de aanpak van het project. Daarnaast hebben de mentorsessies bijgedragen aan mijn zelfontwikkeling en als stimulans voor het voortvarend oppakken van het project.

Futureprove

Als derdejaars student technische bedrijfskunde op Avans Hogeschool heb ik tijdens mijn stage bij iValue Improvement veel geleerd van Mirjam. Zij heeft veel ervaring en brengt deze in haar begeleiding goed over. Zo heb ik, onder begeleiding van Mirjam, bij een makelaarskantoor in Rosmalen het bedrijfsproces kunnen verkorten, met als eindresultaat dat zij meer klanten kunnen bedienen. Tijdens mijn stageperiode heb ik mezelf kunnen ontwikkelen en stimuleerde Mirjam mij in bepaalde aspecten, zoals in het presenteren van resultaten verbeteren. Ik heb een hele leerzame stageperiode gehad en kijk nu met een verder ontwikkeld, technisch bedrijfskundig oog naar de toekomstige projecten.

Stagiaire iValue Improvement

Mirjam heeft ons enorm geholpen om bestaande valkuilen te omzeilen door op een effectieve werkwijze het tot stand komen van het jaarplan te begeleiden. Met name de maandelijkse monitoring van de KPI s en procedures die daarbij gehanteerd worden, zorgen voor de voortgang. De juiste projecten komen zo vlot binnen de tijdslimiet af.

Dopharma
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews