Jaarplan in 1 dag gaat digitaal!

2020 is een raar jaar. Corona, afstand houden, thuis werken, alles wordt anders. Maar nog steeds heeft u een bedrijf waarmee u vooruit wil! En misschien wel harder dan ooit tevoren! Maar hoe krijgt u in deze tijd nou alle medewerkers met de neuzen dezelfde kant op?

In 1 dag een nieuw jaarplan!

Het borrelt en het bruist! Deze tijd geeft ook nieuwe energie en nieuwe inzichten! Het nieuwe digitale werken heeft eigenlijk wel wat! En weet je dat de hele dag achter je computer zitten helemaal niet saai hoeft te zijn?

Samen met uw team gaan we aan de slag. Digitaal en interactief! We starten met een terugblik: wat zouden we eigenlijk allemaal doen, en waarom ook alweer? En vervolgens gaan we samen vooruit kijken: waar staat u over 3-5 jaar? En wat betekent dat voor 2021? Wat is daar voor nodig? En is het realistisch dat we dit allemaal afkrijgen? En hoe zorgen we ervoor dat we eind 2021 succesvol zijn?

De dag is voorbij voor u er erg in heeft. Wat een leuke dag was dit! En u heeft uw jaarplan voor 2021 nu al klaar! En, het voordeel van digitaal werken: gelijk digitaal uitgewerkt… Dat is fijn! Wie wil dat nou niet?

Wilt u meer informatie over data en tarieven? Neem dan contact op!

Blogs

iValue Improvement is voortdurend bezig met het toepassen van verschillende continu verbeterconcepten, die het beste aansluiten en het meest resultaat leveren voor uw organisatie. Ontwikkelingen binnen ons vakgebied, weetjes, actualiteiten en belevenissen delen we graag met u.

Bekijk alle blogs

Onze klanten

Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Met trots presenteren wij klanten waarvoor wij het verschil maakten.

Tijdens mijn verbeterproject voor VDL Bus Heerenveen werd ik ondersteund door Mirjam. In deze periode heb ik door de mentorsessies meer inzichten gekregen in de aanpak van het project. Daarnaast hebben de mentorsessies bijgedragen aan mijn zelfontwikkeling en als stimulans voor het voortvarend oppakken van het project.

Futureprove

Mirjam heeft ons enorm geholpen om bestaande valkuilen te omzeilen door op een effectieve werkwijze het tot stand komen van het jaarplan te begeleiden. Met name de maandelijkse monitoring van de KPI s en procedures die daarbij gehanteerd worden, zorgen voor de voortgang. De juiste projecten komen zo vlot binnen de tijdslimiet af.

Dopharma

Mirjam heeft ons begeleid in het verbeteren van de LOTO methodologie in een R&D pilot plant omgeving. Ze heeft niet alleen de basisprincipes van 5S goed overgebracht, maar coachte ook heel gericht in one-on-one sessies. De grootste vooruitgang hebben we geboekt na gebruik van milestones en het incorporeren van KPI’s in ons dashboard. Het resultaat mag er zijn! Ik heb mijn kennis kunnen uitbreiden met de tools and approaches die Mirjam me heeft aangeleerd, en ik ben zeker ook gegroeid op persoonlijk vlak.

Cargill
Wij scoren gemiddeld een 9,1 op basis van 7 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,1 op basis van 7 reviews