Jaarplan in 1 dag gaat digitaal!

2020 is een raar jaar. Corona, afstand houden, thuis werken, alles wordt anders. Maar nog steeds heeft u een bedrijf waarmee u vooruit wil! En misschien wel harder dan ooit tevoren! Maar hoe krijgt u in deze tijd nou alle medewerkers met de neuzen dezelfde kant op?

In 1 dag een nieuw jaarplan!

Het borrelt en het bruist! Deze tijd geeft ook nieuwe energie en nieuwe inzichten! Het nieuwe digitale werken heeft eigenlijk wel wat! En weet je dat de hele dag achter je computer zitten helemaal niet saai hoeft te zijn?

Samen met uw team gaan we aan de slag. Digitaal en interactief! We starten met een terugblik: wat zouden we eigenlijk allemaal doen, en waarom ook alweer? En vervolgens gaan we samen vooruit kijken: waar staat u over 3-5 jaar? En wat betekent dat voor 2021? Wat is daar voor nodig? En is het realistisch dat we dit allemaal afkrijgen? En hoe zorgen we ervoor dat we eind 2021 succesvol zijn?

De dag is voorbij voor u er erg in heeft. Wat een leuke dag was dit! En u heeft uw jaarplan voor 2021 nu al klaar! En, het voordeel van digitaal werken: gelijk digitaal uitgewerkt… Dat is fijn! Wie wil dat nou niet?

Wilt u meer informatie over data en tarieven? Neem dan contact op!

Blogs

iValue Improvement is voortdurend bezig met het toepassen van verschillende continu verbeterconcepten, die het beste aansluiten en het meest resultaat leveren voor uw organisatie. Ontwikkelingen binnen ons vakgebied, weetjes, actualiteiten en belevenissen delen we graag met u.

Bekijk alle blogs

Onze klanten

Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Met trots presenteren wij klanten waarvoor wij het verschil maakten.

Mirjam heeft ons enorm geholpen om bestaande valkuilen te omzeilen door op een effectieve werkwijze het tot stand komen van het jaarplan te begeleiden. Met name de maandelijkse monitoring van de KPI s en procedures die daarbij gehanteerd worden, zorgen voor de voortgang. De juiste projecten komen zo vlot binnen de tijdslimiet af.

Dopharma

Je jaarplan in een dag? Dat kan toch helemaal niet. Maar met de power, focus en ervaring van Mirjam in combinatie met het begrip van onze overall bedrijfsstrategie, is het ons als management team voor de brouwerij van Swinkels Family Brewers in Lieshout, samen heel goed gelukt. Een plan met commitment op prioriteiten, met eigenaarschap en nadrukkelijk meetbaarheid in voortgang en concrete performance. Een plan dat een leidraad was voor onze maandreviews.

Swinkels Family Brewers

Een verbetertraject is intensief en vraagt veel van een organisatie. Voor Hoedemakers heeft iValue Improvement het traject bewaakt en worden door hen opbouwende kritische vragen gesteld met handige tools die ons verder hebben geholpen. Bijvoorbeeld met value stream mapping, waarbij je de waardestroom letterlijk in kaart brengt. Dit geeft veel inzicht in het verbeterpotentieel. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het daadwerkelijk uitwerken van de ideeën, een iteratief proces wat met allerlei obstakels is overwonnen. Met iValue Improvement is het werken naar resultaat, waarbij we uiteindelijk veel meer plezier hebben in ons werk en een hogere klanttevredenheid.

 

Hoedemakers
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews