Jaarplan in 1 dag gaat digitaal!

2020 is een raar jaar. Corona, afstand houden, thuis werken, alles wordt anders. Maar nog steeds heeft u een bedrijf waarmee u vooruit wil! En misschien wel harder dan ooit tevoren! Maar hoe krijgt u in deze tijd nou alle medewerkers met de neuzen dezelfde kant op?

In 1 dag een nieuw jaarplan!

Het borrelt en het bruist! Deze tijd geeft ook nieuwe energie en nieuwe inzichten! Het nieuwe digitale werken heeft eigenlijk wel wat! En weet je dat de hele dag achter je computer zitten helemaal niet saai hoeft te zijn?

Samen met uw team gaan we aan de slag. Digitaal en interactief! We starten met een terugblik: wat zouden we eigenlijk allemaal doen, en waarom ook alweer? En vervolgens gaan we samen vooruit kijken: waar staat u over 3-5 jaar? En wat betekent dat voor 2021? Wat is daar voor nodig? En is het realistisch dat we dit allemaal afkrijgen? En hoe zorgen we ervoor dat we eind 2021 succesvol zijn?

De dag is voorbij voor u er erg in heeft. Wat een leuke dag was dit! En u heeft uw jaarplan voor 2021 nu al klaar! En, het voordeel van digitaal werken: gelijk digitaal uitgewerkt… Dat is fijn! Wie wil dat nou niet?

Wilt u meer informatie over data en tarieven? Neem dan contact op!

Blogs

iValue Improvement is voortdurend bezig met het toepassen van verschillende continu verbeterconcepten, die het beste aansluiten en het meest resultaat leveren voor uw organisatie. Ontwikkelingen binnen ons vakgebied, weetjes, actualiteiten en belevenissen delen we graag met u.

Bekijk alle blogs

Onze klanten

Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Met trots presenteren wij klanten waarvoor wij het verschil maakten.

Een verbetertraject is intensief en vraagt veel van een organisatie. Voor Hoedemakers heeft iValue Improvement het traject bewaakt en worden door hen opbouwende kritische vragen gesteld met handige tools die ons verder hebben geholpen. Bijvoorbeeld met value stream mapping, waarbij je de waardestroom letterlijk in kaart brengt. Dit geeft veel inzicht in het verbeterpotentieel. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het daadwerkelijk uitwerken van de ideeën, een iteratief proces wat met allerlei obstakels is overwonnen. Met iValue Improvement is het werken naar resultaat, waarbij we uiteindelijk veel meer plezier hebben in ons werk en een hogere klanttevredenheid.

 

Hoedemakers

Mirjam heeft ons begeleid bij het standaardiseren en optimaliseren van het taxatieproces binnen Gloudemans. We zijn erg tevreden met de uitkomst, want we hebben onze werkinstructie vastgelegd in een kwaliteitshandboek, de medewerkerstevredenheid is verder gestegen, de onderlinge samenwerking versterkt en de doorlooptijd van een taxatie is verkort.

Gloudemans

Wij hebben Mirjam ervaren als een procesmanager die andere mensen goed kan meenemen in procesmatig denken en hierdoor goed sturing kan geven aan een veranderingstraject. Mirjam is enthousiast en weet ideeën aan te brengen, te enthousiasmeren en last but not least veranderingen te implementeren!

Gloudemans
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews