Jaarplan in 1 dag gaat digitaal!

2020 is een raar jaar. Corona, afstand houden, thuis werken, alles wordt anders. Maar nog steeds heeft u een bedrijf waarmee u vooruit wil! En misschien wel harder dan ooit tevoren! Maar hoe krijgt u in deze tijd nou alle medewerkers met de neuzen dezelfde kant op?

In 1 dag een nieuw jaarplan!

Het borrelt en het bruist! Deze tijd geeft ook nieuwe energie en nieuwe inzichten! Het nieuwe digitale werken heeft eigenlijk wel wat! En weet je dat de hele dag achter je computer zitten helemaal niet saai hoeft te zijn?

Samen met uw team gaan we aan de slag. Digitaal en interactief! We starten met een terugblik: wat zouden we eigenlijk allemaal doen, en waarom ook alweer? En vervolgens gaan we samen vooruit kijken: waar staat u over 3-5 jaar? En wat betekent dat voor 2021? Wat is daar voor nodig? En is het realistisch dat we dit allemaal afkrijgen? En hoe zorgen we ervoor dat we eind 2021 succesvol zijn?

De dag is voorbij voor u er erg in heeft. Wat een leuke dag was dit! En u heeft uw jaarplan voor 2021 nu al klaar! En, het voordeel van digitaal werken: gelijk digitaal uitgewerkt… Dat is fijn! Wie wil dat nou niet?

Wilt u meer informatie over data en tarieven? Neem dan contact op!

Blogs

iValue Improvement is voortdurend bezig met het toepassen van verschillende continu verbeterconcepten, die het beste aansluiten en het meest resultaat leveren voor uw organisatie. Ontwikkelingen binnen ons vakgebied, weetjes, actualiteiten en belevenissen delen we graag met u.

Bekijk alle blogs

Onze klanten

Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Met trots presenteren wij klanten waarvoor wij het verschil maakten.

Tijdens mijn verbeterproject voor VDL Bus Heerenveen werd ik ondersteund door Mirjam. In deze periode heb ik door de mentorsessies meer inzichten gekregen in de aanpak van het project. Daarnaast hebben de mentorsessies bijgedragen aan mijn zelfontwikkeling en als stimulans voor het voortvarend oppakken van het project.

Futureprove

Je jaarplan in een dag? Dat kan toch helemaal niet. Maar met de power, focus en ervaring van Mirjam in combinatie met het begrip van onze overall bedrijfsstrategie, is het ons als management team voor de brouwerij van Swinkels Family Brewers in Lieshout, samen heel goed gelukt. Een plan met commitment op prioriteiten, met eigenaarschap en nadrukkelijk meetbaarheid in voortgang en concrete performance. Een plan dat een leidraad was voor onze maandreviews.

Swinkels Family Brewers

Wij hebben Mirjam ervaren als een procesmanager die andere mensen goed kan meenemen in procesmatig denken en hierdoor goed sturing kan geven aan een veranderingstraject. Mirjam is enthousiast en weet ideeën aan te brengen, te enthousiasmeren en last but not least veranderingen te implementeren!

Gloudemans
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews