Jaarplan in 1 dag gaat digitaal!

2020 is een raar jaar. Corona, afstand houden, thuis werken, alles wordt anders. Maar nog steeds heeft u een bedrijf waarmee u vooruit wil! En misschien wel harder dan ooit tevoren! Maar hoe krijgt u in deze tijd nou alle medewerkers met de neuzen dezelfde kant op?

In 1 dag een nieuw jaarplan!

Het borrelt en het bruist! Deze tijd geeft ook nieuwe energie en nieuwe inzichten! Het nieuwe digitale werken heeft eigenlijk wel wat! En weet je dat de hele dag achter je computer zitten helemaal niet saai hoeft te zijn?

Samen met uw team gaan we aan de slag. Digitaal en interactief! We starten met een terugblik: wat zouden we eigenlijk allemaal doen, en waarom ook alweer? En vervolgens gaan we samen vooruit kijken: waar staat u over 3-5 jaar? En wat betekent dat voor 2021? Wat is daar voor nodig? En is het realistisch dat we dit allemaal afkrijgen? En hoe zorgen we ervoor dat we eind 2021 succesvol zijn?

De dag is voorbij voor u er erg in heeft. Wat een leuke dag was dit! En u heeft uw jaarplan voor 2021 nu al klaar! En, het voordeel van digitaal werken: gelijk digitaal uitgewerkt… Dat is fijn! Wie wil dat nou niet?

Wilt u meer informatie over data en tarieven? Neem dan contact op!

Blogs

iValue Improvement is voortdurend bezig met het toepassen van verschillende continu verbeterconcepten, die het beste aansluiten en het meest resultaat leveren voor uw organisatie. Ontwikkelingen binnen ons vakgebied, weetjes, actualiteiten en belevenissen delen we graag met u.

Bekijk alle blogs

Onze klanten

Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Met trots presenteren wij klanten waarvoor wij het verschil maakten.

Mirjam heeft ons begeleid bij het standaardiseren en optimaliseren van het taxatieproces binnen Gloudemans. We zijn erg tevreden met de uitkomst, want we hebben onze werkinstructie vastgelegd in een kwaliteitshandboek, de medewerkerstevredenheid is verder gestegen, de onderlinge samenwerking versterkt en de doorlooptijd van een taxatie is verkort.

Gloudemans

Tijdens mijn verbeterproject voor VDL Bus Heerenveen werd ik ondersteund door Mirjam. In deze periode heb ik door de mentorsessies meer inzichten gekregen in de aanpak van het project. Daarnaast hebben de mentorsessies bijgedragen aan mijn zelfontwikkeling en als stimulans voor het voortvarend oppakken van het project.

Futureprove

Als derdejaars student technische bedrijfskunde op Avans Hogeschool heb ik tijdens mijn stage bij iValue Improvement veel geleerd van Mirjam. Zij heeft veel ervaring en brengt deze in haar begeleiding goed over. Zo heb ik, onder begeleiding van Mirjam, bij een makelaarskantoor in Rosmalen het bedrijfsproces kunnen verkorten, met als eindresultaat dat zij meer klanten kunnen bedienen. Tijdens mijn stageperiode heb ik mezelf kunnen ontwikkelen en stimuleerde Mirjam mij in bepaalde aspecten, zoals in het presenteren van resultaten verbeteren. Ik heb een hele leerzame stageperiode gehad en kijk nu met een verder ontwikkeld, technisch bedrijfskundig oog naar de toekomstige projecten.

Stagiaire iValue Improvement
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews