Het mooiste moment tijdens de Jaarplan in 1 dag workshop

Inmiddels hebben we alweer twee supergave workshops vol energie achter de rug, en de eerste twee klanten hebben hun jaarplan voor 2020 alweer klaar! Zowel Het Waare Huis als Dopharma B.V. zijn klaar voor de start, om 2020 tot een effectief jaar te maken, waarin alleen die dingen gedaan worden, die bijdragen aan de lange termijn en jaardoelen.

Wat ik het gaafste vind tijdens de workshops? Dat mensen hun eigen projecten door durven strepen, omdat ze zien dat het project niet bijdraagt aan de lange termijn- en jaardoelen, of omdat het project niet past in de beschikbare tijd, of misschien wel omdat het project geen project is, maar gewoon een belletje om de activiteit gereed te krijgen…

En daar wordt een jaarplan beter van! Na het opleveren van het jaarplan kan u gelijk aan de slag met het opvolgen van resultaten, om ervoor te zorgen dat u komend jaar zeker uw doelen gaat bereiken!

Meer weten of een persoonlijk voorstel? Laat een berichtje achter op de site, of stuur een e-mail naar info@ivalueimprovement.com!

Blogs

iValue Improvement is voortdurend bezig met het toepassen van verschillende continu verbeterconcepten, die het beste aansluiten en het meest resultaat leveren voor uw organisatie. Ontwikkelingen binnen ons vakgebied, weetjes, actualiteiten en belevenissen delen we graag met u.

Bekijk alle blogs

Onze klanten

Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Met trots presenteren wij klanten waarvoor wij het verschil maakten.

Mirjam heeft ons begeleid in het verbeteren van de LOTO methodologie in een R&D pilot plant omgeving. Ze heeft niet alleen de basisprincipes van 5S goed overgebracht, maar coachte ook heel gericht in one-on-one sessies. De grootste vooruitgang hebben we geboekt na gebruik van milestones en het incorporeren van KPI’s in ons dashboard. Het resultaat mag er zijn! Ik heb mijn kennis kunnen uitbreiden met de tools and approaches die Mirjam me heeft aangeleerd, en ik ben zeker ook gegroeid op persoonlijk vlak.

Cargill

Tijdens mijn verbeterproject voor VDL Bus Heerenveen werd ik ondersteund door Mirjam. In deze periode heb ik door de mentorsessies meer inzichten gekregen in de aanpak van het project. Daarnaast hebben de mentorsessies bijgedragen aan mijn zelfontwikkeling en als stimulans voor het voortvarend oppakken van het project.

Futureprove

Mijn naam is Bradley Vissenberg, ik ben derdejaars student technische bedrijfskunde op Avans Hogeschool. Het afgelopen halfjaar heb ik stagegelopen bij iValue Improvement. Dit bedrijf past ‘continu verbeter methodes’ toe bij verschillende bedrijven. Ik heb enorm veel geleerd van Mirjam (eigenaresse iValue Improvement) met het toepassen van verschillende aspecten van technische bedrijfskunde.

Mirjam heeft veel ervaring en brengt deze in haar begeleiding goed over. Zij heeft de Lean black belt waarmee zij over alle kennis beschikt om bedrijven te helpen om processen efficiënter te laten verlopen. Zo heb ik, onder begeleiding van Mirjam, bij een makelaarskantoor in Rosmalen het bedrijfsproces kunnen verkorten, met als eindresultaat dat zij meer klanten kunnen bedienen.

Tijdens mijn stageperiode heb ik mezelf kunnen ontwikkelen en stimuleerde Mirjam mij in bepaalde aspecten, zoals in het presenteren van resultaten verbeteren, zij heeft precies aangegeven wat ik kon doen om dit te verbeteren. Kortom, ik heb een hele leerzame stageperiode gehad en kijk nu met een verder ontwikkeld, technische bedrijfskundig oog naar de toekomstige projecten. Bedankt Mirjam!

Stagiaire iValue Improvement
Wij scoren gemiddeld een 9,1 op basis van 7 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,1 op basis van 7 reviews