Over ons

iValue Improvement helpt bedrijven om resultaat te halen. Met een rugzak voor continu verbetermethodes kijken wij wat uw bedrijf nodig heeft, om sneller en blijvende waarde te realiseren. Dus niet methodes implementeren, maar keuzes maken en gestructureerd werken aan uw bedrijfsresultaat. Zodat uw programma versnelt en aansluit bij uw bedrijfsdoelstelling. Wij helpen u om uw medewerkers op te leiden en te coachen om gestructureerd waarde toe te voegen. Want uiteindelijk moet u zelfstandig resultaat kunnen blijven halen!

Bij iValue Improvement staat het begrip waarde centraal, maar wel vanuit verschillende invalshoeken: de klant (snelheid, kwaliteit), de medewerker (werkplezier, werkdruk) en natuurlijk ook het bedrijfsresultaat (de euro’s en het volume).

U kunt ons gebruiken als coach of mentor van uw medewerkers of als consultant om samen met u en uw medewerkers waarde voor uw bedrijf te creëren. Wij hebben uitgebreide kennis op gebied van Lean, TPM, Scrum, WCOM, Process Mining en andere data- en mens-gedreven verbetermethodes. Het kenmerk van iValue Improvement is dat we geen tools verkopen, maar de juiste oplossing voor uw probleem zoeken. Als hiervoor een combinatie van verschillende methodes nodig is, dan gebruiken wij die!

Resultaat is één van de kernwaardes van iValue Improvement. Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Een project bij u wordt opgeleverd met een meetbaar resultaat, waarmee u in de toekomst de kwaliteit van het proces kan blijven volgen en hoog houden.

Wilt u meer informatie over wat iValue Improvement voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij komen graag een kop koffie bij u drinken om te bespreken hoe we u kunnen helpen!

Blogs

iValue Improvement is voortdurend bezig met het toepassen van verschillende continu verbeterconcepten, die het beste aansluiten en het meest resultaat leveren voor uw organisatie. Ontwikkelingen binnen ons vakgebied, weetjes, actualiteiten en belevenissen delen we graag met u.

Bekijk alle blogs

Onze klanten

Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Met trots presenteren wij klanten waarvoor wij het verschil maakten.

Mirjam heeft ons enorm geholpen om bestaande valkuilen te omzeilen door op een effectieve werkwijze het tot stand komen van het jaarplan te begeleiden. Met name de maandelijkse monitoring van de KPI s en procedures die daarbij gehanteerd worden, zorgen voor de voortgang. De juiste projecten komen zo vlot binnen de tijdslimiet af.

Dopharma

Tijdens mijn verbeterproject voor VDL Bus Heerenveen werd ik ondersteund door Mirjam. In deze periode heb ik door de mentorsessies meer inzichten gekregen in de aanpak van het project. Daarnaast hebben de mentorsessies bijgedragen aan mijn zelfontwikkeling en als stimulans voor het voortvarend oppakken van het project.

Futureprove

Mirjam heeft ons begeleid bij het standaardiseren en optimaliseren van het taxatieproces binnen Gloudemans. We zijn erg tevreden met de uitkomst, want we hebben onze werkinstructie vastgelegd in een kwaliteitshandboek, de medewerkerstevredenheid is verder gestegen, de onderlinge samenwerking versterkt en de doorlooptijd van een taxatie is verkort.

Gloudemans
Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 5 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 5 reviews