Over ons

iValue Improvement helpt bedrijven die graag resultaat willen halen. Met een rugzak voor continu verbetermethodes kijken wij wat uw bedrijf nodig heeft, om sneller en blijvende waarde te realiseren. Dus niet methodes implementeren, maar keuzes maken en gestructureerd, volgens de juiste methode, werken aan uw bedrijfsresultaat. Zodat uw programma versnelt en aansluit bij uw bedrijfsdoelstelling, waardoor verbeteren ook niet voelt als “extra project”. Wij helpen u om uw medewerkers op te leiden en te coachen om gestructureerd waarde toe te voegen. Want uiteindelijk moet u zelfstandig resultaat kunnen blijven halen!

Bij iValue Improvement staat het begrip waarde centraal, maar wel vanuit verschillende invalshoeken: de klant (snelheid, kwaliteit), de medewerker (werkplezier, werkdruk) en natuurlijk ook het bedrijfsresultaat (de euro’s en het volume).

U kunt ons inzetten als coach of mentor van uw medewerkers of als adviseur of facilitator om samen met u en uw medewerkers waarde voor uw bedrijf te creëren. Wij hebben uitgebreide kennis op gebied van Lean, TPM, Scrum, WCOM, Process Mining en andere data- en mens-gedreven verbetermethodes. Het kenmerk van iValue Improvement is dat we geen tools verkopen, maar de juiste oplossing voor uw probleem zoeken. Als hiervoor een combinatie van verschillende methodes nodig is, dan gebruiken wij die!

Resultaat is één van de kernwaardes van iValue Improvement. Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Een project bij u wordt opgeleverd met een meetbaar resultaat, waarmee u in de toekomst de kwaliteit van het proces kan blijven volgen en hoog houden.

Wilt u meer informatie over wat iValue Improvement voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij komen graag een kop koffie bij u drinken om te bespreken hoe we u kunnen helpen!

Wie zijn wij? Even voorstellen;

Mirjam Bouten-de Wachter (44) uit Rosmalen is iValue Improvement (in 2017) begonnen omdat zij gelooft dat continu verbeterprogramma’s een heel stuk effectiever kunnen: “ik wil echte waarde creëren voor klanten. En die waarde zit niet in de methode die gebruikt wordt, maar in het resultaat wat het oplevert voor u als klant. De methode en structuur moet slechts ondersteunend zijn. Door mijn ervaring met verschillende verbeterprogramma’s, zoals TPM, Lean, Lean Six Sigma en agile scrum kies ik welke methode het beste aansluit bij uw uitdaging(en)”.

Mirjam; getrouwd, moeder van 2 jongens en oprichtster/eigenaresse van iValue Improvement. “Ik geloof dat ik de wereld elke dag een klein beetje mooier kan maken. Dat doe ik voor verschillende verenigingen, zoals SJV Rosmalen en voetbalvereniging OJC Rosmalen, maar ook vanuit iValue Improvement probeer ik een bijdrage te leveren aan een mooiere wereld”.

Sylvia Hanenbergh-Verhallen (37) uit Rosmalen, getrouwd, trotse moeder van 1 dochter. ‘Ik ben gedreven, verbindend en een overzicht bewaker. Gestructureerd is mijn ‘middle name’, ik ga zeer zorgvuldig, oplossings- en doelgericht te werk. Continu verbeteren, processen die (vervolgens) stromen en fijn samenwerken met diverse projectteams is waar ik blij van word”.

Mirjam en Sylvia verschillen van elkaar qua achtergrond, maar werken op eenzelfde manier en willen beiden de wereld elke dag een klein beetje mooier maken! Zij vullen elkaar juist daarom goed aan.

Wanneer zijn Mirjam en Sylvia echt tevreden? “Dat is als wij u als klant dusdanig geholpen hebben, dat u zelfstandig door kan: de mensen zijn opgeleid en hebben lichtjes in de ogen om zelf fanatiek het resultaat na te blijven jagen, omdat structuur het resultaat maximaal ondersteunt”.

Meer informatie?
Meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op.

Blogs

iValue Improvement is voortdurend bezig met het toepassen van verschillende continu verbeterconcepten, die het beste aansluiten en het meest resultaat leveren voor uw organisatie. Ontwikkelingen binnen ons vakgebied, weetjes, actualiteiten en belevenissen delen we graag met u.

Bekijk alle blogs

Onze klanten

Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Met trots presenteren wij klanten waarvoor wij het verschil maakten.

Mirjam heeft ons enorm geholpen om bestaande valkuilen te omzeilen door op een effectieve werkwijze het tot stand komen van het jaarplan te begeleiden. Met name de maandelijkse monitoring van de KPI s en procedures die daarbij gehanteerd worden, zorgen voor de voortgang. De juiste projecten komen zo vlot binnen de tijdslimiet af.

Dopharma
Als nieuw samengesteld managementteam hebben we onder begeleiding van Mirjam op een zeer efficiënte manier richting kunnen geven aan ons business plan ‘CO24’, inclusief de detail uitwerking van een 12-maanden actieplan. Een opdracht die binnen 1 dag met succes werd afgerond, mede door een voortreffelijke voorbereiding en kritische vraagstelling van Mirjam.
VDL Bus Valkenswaard

Tijdens mijn verbeterproject voor VDL Bus Heerenveen werd ik ondersteund door Mirjam. In deze periode heb ik door de mentorsessies meer inzichten gekregen in de aanpak van het project. Daarnaast hebben de mentorsessies bijgedragen aan mijn zelfontwikkeling en als stimulans voor het voortvarend oppakken van het project.

Futureprove
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews