Over ons

iValue Improvement helpt bedrijven om resultaat te halen. Met een rugzak voor continu verbetermethodes kijken wij wat uw bedrijf nodig heeft, om sneller en blijvende waarde te realiseren. Dus niet methodes implementeren, maar keuzes maken en gestructureerd werken aan uw bedrijfsresultaat. Zodat uw programma versnelt en aansluit bij uw bedrijfsdoelstelling. Wij helpen u om uw medewerkers op te leiden en te coachen om gestructureerd waarde toe te voegen. Want uiteindelijk moet u zelfstandig resultaat kunnen blijven halen!

Bij iValue Improvement staat het begrip waarde centraal, maar wel vanuit verschillende invalshoeken: de klant (snelheid, kwaliteit), de medewerker (werkplezier, werkdruk) en natuurlijk ook het bedrijfsresultaat (de euro’s en het volume).

U kunt ons gebruiken als coach of mentor van uw medewerkers of als consultant om samen met u en uw medewerkers waarde voor uw bedrijf te creëren. Wij hebben uitgebreide kennis op gebied van Lean, TPM, Scrum, WCOM, Process Mining en andere data- en mens-gedreven verbetermethodes. Het kenmerk van iValue Improvement is dat we geen tools verkopen, maar de juiste oplossing voor uw probleem zoeken. Als hiervoor een combinatie van verschillende methodes nodig is, dan gebruiken wij die!

Resultaat is één van de kernwaardes van iValue Improvement. Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Een project bij u wordt opgeleverd met een meetbaar resultaat, waarmee u in de toekomst de kwaliteit van het proces kan blijven volgen en hoog houden.

Wilt u meer informatie over wat iValue Improvement voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij komen graag een kop koffie bij u drinken om te bespreken hoe we u kunnen helpen!

Blogs

iValue Improvement is voortdurend bezig met het toepassen van verschillende continu verbeterconcepten, die het beste aansluiten en het meest resultaat leveren voor uw organisatie. Ontwikkelingen binnen ons vakgebied, weetjes, actualiteiten en belevenissen delen we graag met u.

Bekijk alle blogs

Onze klanten

Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Met trots presenteren wij klanten waarvoor wij het verschil maakten.

Wij hebben Mirjam ervaren als een procesmanager die andere mensen goed kan meenemen in procesmatig denken en hierdoor goed sturing kan geven aan een veranderingstraject. Mirjam is enthousiast en weet ideeën aan te brengen, te enthousiasmeren en last but not least veranderingen te implementeren!

Gloudemans

Je jaarplan in een dag? Dat kan toch helemaal niet. Maar met de power, focus en ervaring van Mirjam in combinatie met het begrip van onze overall bedrijfsstrategie, is het ons als management team voor de brouwerij van Swinkels Family Brewers in Lieshout, samen heel goed gelukt. Een plan met commitment op prioriteiten, met eigenaarschap en nadrukkelijk meetbaarheid in voortgang en concrete performance. Een plan dat een leidraad was voor onze maandreviews.

Swinkels Family Brewers

Tijdens mijn verbeterproject voor VDL Bus Heerenveen werd ik ondersteund door Mirjam. In deze periode heb ik door de mentorsessies meer inzichten gekregen in de aanpak van het project. Daarnaast hebben de mentorsessies bijgedragen aan mijn zelfontwikkeling en als stimulans voor het voortvarend oppakken van het project.

Futureprove
Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 5 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 5 reviews