Wil jij de wereld samen met ons elke dag een beetje mooier maken?

Gezocht: Continu Verbetercoach, 8-24 upw, hybride

Wij zijn op zoek naar een Continu Verbetercoach om nog meer klanten te kunnen helpen met verbeteren. In deze rol start je verbeterprogramma’s bij bedrijven. Je coacht mensen om het beste uit zichzelf te halen, en vindt het leuk om de wereld te verbeteren.

Verantwoordelijkheden

Je coacht verschillende verbeterteams, door open vragen te stellen laat je de verbeterteams groeien en resultaat halen. Je helpt teams om kleine verbeteringen te definiëren in plaats van grote projecten, en deze gestructureerd volgens de juiste methodiek af te ronden. Je helpt om de vertaalslag te maken tussen continu verbeteren en bedrijfsbelang, en kan hierin zowel schakelen met operators als met plantmanagers. Reistijd vind je geen probleem, maar ook online kun je teams coachen en enthousiasmeren. Training geven vind je leuk, en ook het verbeteren van methodieken, op basis van je ervaringen in trainingen en coachgesprekken, waardoor wij als iValue Improvement ook continu verbeteren.

Kwalificaties

Het is fijn als je al (verschillende) productiebedrijven van binnen gezien hebt, en ervaring hebt met verbeteren (Lean, TPM, scrum, …). Belangrijke eigenschappen in ons vakgebied zijn goed kunnen luisteren, communiceren, enthousiasmeren, overzicht bewaken en de puntjes op de i zetten.

Wat wij het belangrijkste vinden is dat jij in je kracht staat, en die waarde toevoegt waar jij blij van wordt. En dan worden wij er ook blij van!

Arbeidsvoorwaarden

Samen de wereld elke dag een beetje mooier maken, in onze kracht staan en een goede werk-privé balans vinden wij veel belangrijker. Evenals groei- en ontwikkelmogelijkheden, want deze behoeftes kunnen we samen een invulling geven.

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden binnen ons bedrijf en wil jij ook graag waarde toevoegen? Vertel ons dan in een brief met CV, waarom we juist jou moeten uitnodigen voor een gesprek! Even bellen om van gedachten te wisselen kan natuurlijk ook. Wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie.

Blogs

iValue Improvement is voortdurend bezig met het toepassen van verschillende continu verbeterconcepten, die het beste aansluiten en het meest resultaat leveren voor uw organisatie. Ontwikkelingen binnen ons vakgebied, weetjes, actualiteiten en belevenissen delen we graag met u.

Bekijk alle blogs

Onze klanten

Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Met trots presenteren wij klanten waarvoor wij het verschil maakten.

Wij hebben Mirjam ervaren als een procesmanager die andere mensen goed kan meenemen in procesmatig denken en hierdoor goed sturing kan geven aan een veranderingstraject. Mirjam is enthousiast en weet ideeën aan te brengen, te enthousiasmeren en last but not least veranderingen te implementeren!

Gloudemans

Tijdens mijn verbeterproject voor VDL Bus Heerenveen werd ik ondersteund door Mirjam. In deze periode heb ik door de mentorsessies meer inzichten gekregen in de aanpak van het project. Daarnaast hebben de mentorsessies bijgedragen aan mijn zelfontwikkeling en als stimulans voor het voortvarend oppakken van het project.

Futureprove

Mirjam heeft ons begeleid bij het standaardiseren en optimaliseren van het taxatieproces binnen Gloudemans. We zijn erg tevreden met de uitkomst, want we hebben onze werkinstructie vastgelegd in een kwaliteitshandboek, de medewerkerstevredenheid is verder gestegen, de onderlinge samenwerking versterkt en de doorlooptijd van een taxatie is verkort.

Gloudemans
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews