Wil jij de wereld samen met ons elke dag een beetje mooier maken?

Continu Verbeteraar, 8-24 upw, Rosmalen/hybride

Wij zijn op zoek naar een Continu Verbeteraar om nog meer klanten te kunnen helpen met verbeteren. In deze rol start je verbeterprogramma’s bij bedrijven. Je coacht mensen om het beste uit zichzelf te halen, en vindt het leuk om met nieuwe technologieën de wereld te verbeteren.

Verantwoordelijkheden

Wij willen het ’s omdraaien! Eigenlijk zijn wij heel benieuwd naar wat jij kan toevoegen aan ons bedrijf. Het betreft immers een nieuwe, nog samen vorm te geven rol.

Vind je het leuk om met data te werken, verbeterprogramma’s in fabrieken te starten, te leren van nieuwe technologieën en mogelijkheden, en dit te vertalen naar goede verbeterprogramma’s? Heb jij al wel eens OEE verbeterd in een fabriek? Of vind je het leuk om werkdruk bij MKB-ers te voorkomen?

Wat wij het belangrijkste vinden is dat jij in je kracht staat, en die waarde toevoegt waar jij blij van wordt. En dan worden wij er ook blij van!

Kwalificaties

Het is fijn als je al (verschillende) productiebedrijven van binnen gezien hebt, en eventueel ervaring hebt met verbeteren (lean, TPM, scrum, …). Belangrijke eigenschappen in ons vakgebied zijn goed kunnen luisteren en communiceren, en de puntjes op de i zetten.

Oh ja, ook belangrijk: wij houden van mensen die meer passies hebben dan werken alleen, daarom werven wij alleen parttimers. Dus vind jij werk-privé balans belangrijk, en draag jij op meer manieren bij aan de maatschappij, dan zijn wij zeker nieuwsgierig naar jou!

Arbeidsvoorwaarden

Samen de wereld elke dag een beetje mooier maken, in onze kracht staan en een goede werk-privé balans vinden wij veel belangrijker. Evenals groei- en ontwikkelmogelijkheden, want deze behoeftes kunnen we samen een invulling geven.

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden binnen ons bedrijf en wil jij ook graag waarde toevoegen? Vertel ons dan in een brief met CV, waarom we juist jou moeten uitnodigen voor een gesprek! Even bellen om van gedachten te wisselen kan natuurlijk ook. Wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie.

Blogs

iValue Improvement is voortdurend bezig met het toepassen van verschillende continu verbeterconcepten, die het beste aansluiten en het meest resultaat leveren voor uw organisatie. Ontwikkelingen binnen ons vakgebied, weetjes, actualiteiten en belevenissen delen we graag met u.

Bekijk alle blogs

Onze klanten

Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Met trots presenteren wij klanten waarvoor wij het verschil maakten.

Mirjam heeft ons begeleid in het verbeteren van de LOTO methodologie in een R&D pilot plant omgeving. Ze heeft niet alleen de basisprincipes van 5S goed overgebracht, maar coachte ook heel gericht in one-on-one sessies. De grootste vooruitgang hebben we geboekt na gebruik van milestones en het incorporeren van KPI’s in ons dashboard. Het resultaat mag er zijn! Ik heb mijn kennis kunnen uitbreiden met de tools and approaches die Mirjam me heeft aangeleerd, en ik ben zeker ook gegroeid op persoonlijk vlak.

Cargill

Als derdejaars student technische bedrijfskunde op Avans Hogeschool heb ik tijdens mijn stage bij iValue Improvement veel geleerd van Mirjam. Zij heeft veel ervaring en brengt deze in haar begeleiding goed over. Zo heb ik, onder begeleiding van Mirjam, bij een makelaarskantoor in Rosmalen het bedrijfsproces kunnen verkorten, met als eindresultaat dat zij meer klanten kunnen bedienen. Tijdens mijn stageperiode heb ik mezelf kunnen ontwikkelen en stimuleerde Mirjam mij in bepaalde aspecten, zoals in het presenteren van resultaten verbeteren. Ik heb een hele leerzame stageperiode gehad en kijk nu met een verder ontwikkeld, technisch bedrijfskundig oog naar de toekomstige projecten.

Stagiaire iValue Improvement

Mirjam heeft ons begeleid bij het standaardiseren en optimaliseren van het taxatieproces binnen Gloudemans. We zijn erg tevreden met de uitkomst, want we hebben onze werkinstructie vastgelegd in een kwaliteitshandboek, de medewerkerstevredenheid is verder gestegen, de onderlinge samenwerking versterkt en de doorlooptijd van een taxatie is verkort.

Gloudemans
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 8 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 8 reviews