Interview Mirjam: resultaat is het begin, niet het eindpunt…

Lean, scrum, TPM; het zijn allemaal termen van verbetermethodes die tegenwoordig veelvuldig worden uitgerold binnen bedrijven. ‘Vaak blijft het bij het trainen van mensen en implementeren van methodes. In onze visie moet je niet starten vanuit de methode maar vanuit het resultaat. De behoefte van het bedrijf is voor ons het beginpunt. Vervolgens kijken we met welke mix van verbetermethodes we het beste de gestelde doelen – of het nu gaat om het vergroten van de klanttevredenheid of het verhogen van de efficiency – kunnen realiseren.’

Nieuwsgierig geworden en wil je graag het hele interview met Mirjam lezen? Klik dan op de volgende link: 4-OB P70 iValue-v1

Wil je weten wat wij voor jou / jouw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van Continu Verbeteren? Wil je meer informatie of ‘s vrijblijvend van gedachten wisselen? Wij denken graag met je mee onder het genot van een kop koffie!

Blogs

iValue Improvement is voortdurend bezig met het toepassen van verschillende continu verbeterconcepten, die het beste aansluiten en het meest resultaat leveren voor uw organisatie. Ontwikkelingen binnen ons vakgebied, weetjes, actualiteiten en belevenissen delen we graag met u.

Bekijk alle blogs

Onze klanten

Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Met trots presenteren wij klanten waarvoor wij het verschil maakten.

Wij hebben Mirjam ervaren als een procesmanager die andere mensen goed kan meenemen in procesmatig denken en hierdoor goed sturing kan geven aan een veranderingstraject. Mirjam is enthousiast en weet ideeën aan te brengen, te enthousiasmeren en last but not least veranderingen te implementeren!

Gloudemans

Mirjam heeft ons begeleid in het verbeteren van de LOTO methodologie in een R&D pilot plant omgeving. Ze heeft niet alleen de basisprincipes van 5S goed overgebracht, maar coachte ook heel gericht in one-on-one sessies. De grootste vooruitgang hebben we geboekt na gebruik van milestones en het incorporeren van KPI’s in ons dashboard. Het resultaat mag er zijn! Ik heb mijn kennis kunnen uitbreiden met de tools and approaches die Mirjam me heeft aangeleerd, en ik ben zeker ook gegroeid op persoonlijk vlak.

Cargill

Tijdens mijn verbeterproject voor VDL Bus Heerenveen werd ik ondersteund door Mirjam. In deze periode heb ik door de mentorsessies meer inzichten gekregen in de aanpak van het project. Daarnaast hebben de mentorsessies bijgedragen aan mijn zelfontwikkeling en als stimulans voor het voortvarend oppakken van het project.

Futureprove
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews