iValue Improvement op TV!

iValue Improvement geeft haar blik op de toekomst met betrekking tot Continu Verbeteren in het TV-programma De Nieuwe Economie op RTLZ.

Mirjam Bouten-de Wachter legt uit hoe belangrijk het is dat werkzaamheden aansluiten op de bedrijfsdoelstelling(en), bespreekt een aantal voorbeeldproblemen met mogelijke consequenties, en benadrukt het belang van Continu Verbeteren en wat iValue Improvement hierin kan betekenen.

De uitzending is op 23 januari rond 15.30u en de herhaling is op 24 januari rond 15.30u en 26 januari rond 11.30u.

Ben je benieuwd naar wat iValue Improvement voor jou kan betekenen op het gebied van Continu Verbeteren? Voor meer informatie neem contact met ons op via de button rechts. We komen graag een keer vrijblijvend een kop koffie drinken.

Blogs

iValue Improvement is voortdurend bezig met het toepassen van verschillende continu verbeterconcepten, die het beste aansluiten en het meest resultaat leveren voor uw organisatie. Ontwikkelingen binnen ons vakgebied, weetjes, actualiteiten en belevenissen delen we graag met u.

Bekijk alle blogs

Onze klanten

Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Met trots presenteren wij klanten waarvoor wij het verschil maakten.

Als nieuw samengesteld managementteam hebben we onder begeleiding van Mirjam op een zeer efficiënte manier richting kunnen geven aan ons business plan ‘CO24’, inclusief de detail uitwerking van een 12-maanden actieplan. Een opdracht die binnen 1 dag met succes werd afgerond, mede door een voortreffelijke voorbereiding en kritische vraagstelling van Mirjam.
VDL Bus Valkenswaard

Wij hebben Mirjam ervaren als een procesmanager die andere mensen goed kan meenemen in procesmatig denken en hierdoor goed sturing kan geven aan een veranderingstraject. Mirjam is enthousiast en weet ideeën aan te brengen, te enthousiasmeren en last but not least veranderingen te implementeren!

Gloudemans

Je jaarplan in een dag? Dat kan toch helemaal niet. Maar met de power, focus en ervaring van Mirjam in combinatie met het begrip van onze overall bedrijfsstrategie, is het ons als management team voor de brouwerij van Swinkels Family Brewers in Lieshout, samen heel goed gelukt. Een plan met commitment op prioriteiten, met eigenaarschap en nadrukkelijk meetbaarheid in voortgang en concrete performance. Een plan dat een leidraad was voor onze maandreviews.

Swinkels Family Brewers
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews