Weg met de werkdruk

Kent u dat? Medewerkers klagen over werkdruk, er is sprake van een hoog ziekteverzuim, u kunt de vacatures niet gevuld krijgen en het werk moet toch gedaan worden? Inmiddels weten wij dankzij onderzoek dat werkdruk te voorkomen is met continu verbeteren! Wist u dat de oorzaak van werkdruk gemeten kan worden binnen uw organisatie? En dus ook aangepakt?

Samen met één van Nederlands beste provocatieve coaches bieden wij een integrale aanpak om de werkdruk op uw afdeling/binnen uw bedrijf weg te nemen. De combinatie van continu verbeteren en een provocatieve manier van coachen zorgt zowel voor het wegnemen van de oorzaken van werkdruk, alsmede het versterken van de mentale kracht van de medewerkers. Gegarandeerd tovert onze aanpak een lach op de gezichten van de medewerkers en een toekomst zonder (of in ieder geval met minder) werkdruk.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Blogs

iValue Improvement is voortdurend bezig met het toepassen van verschillende continu verbeterconcepten, die het beste aansluiten en het meest resultaat leveren voor uw organisatie. Ontwikkelingen binnen ons vakgebied, weetjes, actualiteiten en belevenissen delen we graag met u.

Bekijk alle blogs

Onze klanten

Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Met trots presenteren wij klanten waarvoor wij het verschil maakten.

Tijdens mijn verbeterproject voor VDL Bus Heerenveen werd ik ondersteund door Mirjam. In deze periode heb ik door de mentorsessies meer inzichten gekregen in de aanpak van het project. Daarnaast hebben de mentorsessies bijgedragen aan mijn zelfontwikkeling en als stimulans voor het voortvarend oppakken van het project.

Futureprove

Mirjam heeft ons begeleid bij het standaardiseren en optimaliseren van het taxatieproces binnen Gloudemans. We zijn erg tevreden met de uitkomst, want we hebben onze werkinstructie vastgelegd in een kwaliteitshandboek, de medewerkerstevredenheid is verder gestegen, de onderlinge samenwerking versterkt en de doorlooptijd van een taxatie is verkort.

Gloudemans

Wij hebben Mirjam ervaren als een procesmanager die andere mensen goed kan meenemen in procesmatig denken en hierdoor goed sturing kan geven aan een veranderingstraject. Mirjam is enthousiast en weet ideeën aan te brengen, te enthousiasmeren en last but not least veranderingen te implementeren!

Gloudemans
Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 5 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 5 reviews