Crisismanagement

Heeft u een probleem? Weglopende klanten, overvolle magazijnen, kwaliteitsproblemen of moet u juist uw klanten teleurstellen omdat u niet kan leveren? En heeft u niet het personeel om dit goed op te kunnen lossen? Misschien wel omdat het personeel allemaal te druk is met het blussen van brandjes die zijn ontstaan door al die problemen?

iValue Improvement helpt u snel om uw problemen de baas te worden. Door snel toepassen van de juiste middelen en methodes, wordt de oorzaak van het probleem blootgelegd en helpen we u de situatie weer onder controle te krijgen. En als de crisis bezworen is, is het tijd om samen met u een plan te maken om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen.

Meer informatie?

Heeft u een probleem en wilt u graag snel de juiste ondersteuning? Neem dan vrijblijvend contact op om een plan van aanpak te maken. Wij helpen u graag uit de brand!

Blogs

iValue Improvement is voortdurend bezig met het toepassen van verschillende continu verbeterconcepten, die het beste aansluiten en het meest resultaat leveren voor uw organisatie. Ontwikkelingen binnen ons vakgebied, weetjes, actualiteiten en belevenissen delen we graag met u.

Bekijk alle blogs

Onze klanten

Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Met trots presenteren wij klanten waarvoor wij het verschil maakten.

Mirjam heeft ons begeleid bij het standaardiseren en optimaliseren van het taxatieproces binnen Gloudemans. We zijn erg tevreden met de uitkomst, want we hebben onze werkinstructie vastgelegd in een kwaliteitshandboek, de medewerkerstevredenheid is verder gestegen, de onderlinge samenwerking versterkt en de doorlooptijd van een taxatie is verkort.

Gloudemans

Tijdens mijn verbeterproject voor VDL Bus Heerenveen werd ik ondersteund door Mirjam. In deze periode heb ik door de mentorsessies meer inzichten gekregen in de aanpak van het project. Daarnaast hebben de mentorsessies bijgedragen aan mijn zelfontwikkeling en als stimulans voor het voortvarend oppakken van het project.

Futureprove

Mirjam heeft ons enorm geholpen om bestaande valkuilen te omzeilen door op een effectieve werkwijze het tot stand komen van het jaarplan te begeleiden. Met name de maandelijkse monitoring van de KPI s en procedures die daarbij gehanteerd worden, zorgen voor de voortgang. De juiste projecten komen zo vlot binnen de tijdslimiet af.

Dopharma
Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 5 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 5 reviews