Crisismanagement

Heeft u een probleem? Weglopende klanten, overvolle magazijnen, kwaliteitsproblemen of moet u juist uw klanten teleurstellen omdat u niet kan leveren? En heeft u niet het personeel om dit goed op te kunnen lossen? Misschien wel omdat het personeel allemaal te druk is met het blussen van brandjes die zijn ontstaan door al die problemen?

iValue improvement help u snel om uw problemen de baas te worden. Door snel toepassen van de juiste middelen en methodes, wordt de oorzaak van het probleem blootgelegd en helpen we u de situatie weer onder controle te krijgen. En als de crisis bezworen is, is het tijd om samen met u een plan te maken om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen.

Heeft u een probleem en wilt u graag snel de juiste ondersteuning? Neem dan vrijblijvend contact op om een plan van aanpak te maken. Wij helpen u graag uit de brand!

Blogs

iValue Improvement is voortdurend bezig met het toepassen van verschillende continu verbeterconcepten, die het beste aansluiten en het meest resultaat leveren voor uw organisatie. Ontwikkelingen binnen ons vakgebied, weetjes, actualiteiten en belevenissen delen we graag met u.

Bekijk alle blogs

Onze klanten

Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Met trots presenteren wij klanten waarvoor wij het verschil maakten.

Wij hebben Mirjam ervaren als een procesmanager die andere mensen goed kan meenemen in procesmatig denken en hierdoor goed sturing kan geven aan een veranderingstraject. Mirjam is enthousiast en weet ideeën aan te brengen, te enthousiasmeren en last but not least veranderingen te implementeren!

Gloudemans

Tijdens mijn verbeterproject voor VDL Bus Heerenveen werd ik ondersteund door Mirjam. In deze periode heb ik door de mentorsessies meer inzichten gekregen in de aanpak van het project. Daarnaast hebben de mentorsessies bijgedragen aan mijn zelfontwikkeling en als stimulans voor het voortvarend oppakken van het project.

Futureprove

Mirjam heeft ons begeleid bij het standaardiseren en optimaliseren van het taxatieproces binnen Gloudemans. We zijn erg tevreden met de uitkomst, want we hebben onze werkinstructie vastgelegd in een kwaliteitshandboek, de medewerkerstevredenheid is verder gestegen, de onderlinge samenwerking versterkt en de doorlooptijd van een taxatie is verkort.

Gloudemans
Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 5 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 5 reviews