Coaching

Kent u dat? U hebt een goede organisatie, goede plannen en de juiste medewerkers om deze plannen te realiseren. Alles ingericht om resultaat voor uw bedrijf te halen door slim en efficiënt te werken… Maar toch… De organisatie, het team of de medewerker die verantwoordelijk is voor het binnen uw bedrijf uitrollen van dit continu verbeterproces, kan soms wel wat hulp of een sparringpartner gebruiken…

En juist daarom is het fijn dat u ons ook gewoon kan inzetten als steuntje in de rug. Uw medewerkers draaien het continu verbeterprogramma en wij ondersteunen, coachen of sparren met uw medewerker(s) waar nodig. En soms ook met u, om ervoor te zorgen dat iedereen in uw organisatie groeit en uw continu verbeterprogramma het resultaat gaat leveren dat u voor ogen hebt.

De juiste ondersteuning voor elke organisatie

iValue Improvement heeft verschillende ervaren coaches, waarmee we altijd de juiste ondersteuning voor uw organisatie kunnen bieden. iValue Improvement heeft als doel om uw organisatie en uw medewerkers zelfstandig en succesvol te maken. Zowel uw medewerker zal sneller en met meer plezier groeien als uw bedrijfsresultaat!

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van coaching in uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Blogs

iValue Improvement is voortdurend bezig met het toepassen van verschillende continu verbeterconcepten, die het beste aansluiten en het meest resultaat leveren voor uw organisatie. Ontwikkelingen binnen ons vakgebied, weetjes, actualiteiten en belevenissen delen we graag met u.

Bekijk alle blogs

Onze klanten

Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Met trots presenteren wij klanten waarvoor wij het verschil maakten.

Mirjam heeft ons begeleid in het verbeteren van de LOTO methodologie in een R&D pilot plant omgeving. Ze heeft niet alleen de basisprincipes van 5S goed overgebracht, maar coachte ook heel gericht in one-on-one sessies. De grootste vooruitgang hebben we geboekt na gebruik van milestones en het incorporeren van KPI’s in ons dashboard. Het resultaat mag er zijn! Ik heb mijn kennis kunnen uitbreiden met de tools and approaches die Mirjam me heeft aangeleerd, en ik ben zeker ook gegroeid op persoonlijk vlak.

Cargill

Mirjam heeft ons begeleid bij het standaardiseren en optimaliseren van het taxatieproces binnen Gloudemans. We zijn erg tevreden met de uitkomst, want we hebben onze werkinstructie vastgelegd in een kwaliteitshandboek, de medewerkerstevredenheid is verder gestegen, de onderlinge samenwerking versterkt en de doorlooptijd van een taxatie is verkort.

Gloudemans

Tijdens mijn verbeterproject voor VDL Bus Heerenveen werd ik ondersteund door Mirjam. In deze periode heb ik door de mentorsessies meer inzichten gekregen in de aanpak van het project. Daarnaast hebben de mentorsessies bijgedragen aan mijn zelfontwikkeling en als stimulans voor het voortvarend oppakken van het project.

Futureprove
Wij scoren gemiddeld een 9,1 op basis van 7 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,1 op basis van 7 reviews