Coaching

Kent u dat? U hebt een goede organisatie, goede plannen en de juiste medewerkers om deze plannen te realiseren. Alles ingericht om resultaat voor uw bedrijf te halen door slim en efficiënt te werken… Maar toch… De organisatie, het team of de medewerker die verantwoordelijk is voor het binnen uw bedrijf uitrollen van dit continu verbeterproces, kan soms wel wat hulp of een sparringpartner gebruiken…

En juist daarom is het fijn dat u ons ook gewoon kan inzetten als steuntje in de rug. Uw medewerkers draaien het continu verbeterprogramma en wij ondersteunen, coachen of sparren met uw medewerker(s) waar nodig. En soms ook met u, om ervoor te zorgen dat iedereen in uw organisatie groeit en uw continu verbeterprogramma het resultaat gaat leveren dat u voor ogen hebt.

De juiste ondersteuning voor elke organisatie

iValue Improvement heeft verschillende ervaren coaches, waarmee we altijd de juiste ondersteuning voor uw organisatie kunnen bieden. iValue Improvement heeft als doel om uw organisatie en uw medewerkers zelfstandig en succesvol te maken. Zowel uw medewerker zal sneller en met meer plezier groeien als uw bedrijfsresultaat!

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van coaching in uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Blogs

iValue Improvement is voortdurend bezig met het toepassen van verschillende continu verbeterconcepten, die het beste aansluiten en het meest resultaat leveren voor uw organisatie. Ontwikkelingen binnen ons vakgebied, weetjes, actualiteiten en belevenissen delen we graag met u.

Bekijk alle blogs

Onze klanten

Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Met trots presenteren wij klanten waarvoor wij het verschil maakten.

Als nieuw samengesteld managementteam hebben we onder begeleiding van Mirjam op een zeer efficiënte manier richting kunnen geven aan ons business plan ‘CO24’, inclusief de detail uitwerking van een 12-maanden actieplan. Een opdracht die binnen 1 dag met succes werd afgerond, mede door een voortreffelijke voorbereiding en kritische vraagstelling van Mirjam.
VDL Bus Valkenswaard

Tijdens mijn verbeterproject voor VDL Bus Heerenveen werd ik ondersteund door Mirjam. In deze periode heb ik door de mentorsessies meer inzichten gekregen in de aanpak van het project. Daarnaast hebben de mentorsessies bijgedragen aan mijn zelfontwikkeling en als stimulans voor het voortvarend oppakken van het project.

Futureprove

Als derdejaars student technische bedrijfskunde op Avans Hogeschool heb ik tijdens mijn stage bij iValue Improvement veel geleerd van Mirjam. Zij heeft veel ervaring en brengt deze in haar begeleiding goed over. Zo heb ik, onder begeleiding van Mirjam, bij een makelaarskantoor in Rosmalen het bedrijfsproces kunnen verkorten, met als eindresultaat dat zij meer klanten kunnen bedienen. Tijdens mijn stageperiode heb ik mezelf kunnen ontwikkelen en stimuleerde Mirjam mij in bepaalde aspecten, zoals in het presenteren van resultaten verbeteren. Ik heb een hele leerzame stageperiode gehad en kijk nu met een verder ontwikkeld, technisch bedrijfskundig oog naar de toekomstige projecten.

Stagiaire iValue Improvement
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews