Het is feest: iValue Improvement bestaat 5 jaar!

Op 1 februari 2017 heeft Mirjam Bouten-de Wachter iValue Improvement opgericht. Een bijdrage leveren aan een mooiere wereld, dat is wat Mirjam nastreeft met iValue Improvement. Duurzaamheid staat daarbij hoog in het vaandel.

iValue Improvement helpt bedrijven met het opstarten en versnellen van continu verbeterprogramma’s en biedt diensten en workshops aan zoals; procesoptimalisaties, programma management, coaching, jaarplan in 1 dag, sturen op resultaat en weg met de werkdruk.

Met een rugzak vol continu verbetermethodes kijken wij wat bedrijven nodig hebben, om sneller en blijvende waarde te realiseren. Dus niet methodes implementeren, maar keuzes maken op basis van de klantbehoefte en gestructureerd, met behulp van de juiste methode, werken aan het bedrijfsresultaat.

Wij helpen ook bij het opleiden en coachen van medewerkers om gestructureerd waarde toe te voegen. Want uiteindelijk moet er zelfstandig resultaat behaald worden!

Wie jarig is trakteert!

iValue Improvement voegt op allerlei wijze waarde toe, maakt de wereld graag elke dag een beetje mooier en duurzaamheid staat daarbij hoog in het vaandel. Nu iValue Improvement jarig is doneren wij een mooie bijdrage aan de ‘Stichting Jarige Job’. Wij vinden namelijk net als Stichting Jarige Job dat ieder kind een verjaardag verdient.

Meer informatie

Ben je benieuwd naar wat iValue Improvement voor jou kan betekenen op het gebied van Continu Verbeteren? Voor meer informatie neem contact met ons op via de button rechts. We komen graag een keer vrijblijvend een kop koffie drinken.

Blogs

iValue Improvement is voortdurend bezig met het toepassen van verschillende continu verbeterconcepten, die het beste aansluiten en het meest resultaat leveren voor uw organisatie. Ontwikkelingen binnen ons vakgebied, weetjes, actualiteiten en belevenissen delen we graag met u.

Bekijk alle blogs

Onze klanten

Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Met trots presenteren wij klanten waarvoor wij het verschil maakten.

Mirjam heeft ons begeleid bij het standaardiseren en optimaliseren van het taxatieproces binnen Gloudemans. We zijn erg tevreden met de uitkomst, want we hebben onze werkinstructie vastgelegd in een kwaliteitshandboek, de medewerkerstevredenheid is verder gestegen, de onderlinge samenwerking versterkt en de doorlooptijd van een taxatie is verkort.

Gloudemans

Mirjam heeft ons begeleid in het verbeteren van de LOTO methodologie in een R&D pilot plant omgeving. Ze heeft niet alleen de basisprincipes van 5S goed overgebracht, maar coachte ook heel gericht in one-on-one sessies. De grootste vooruitgang hebben we geboekt na gebruik van milestones en het incorporeren van KPI’s in ons dashboard. Het resultaat mag er zijn! Ik heb mijn kennis kunnen uitbreiden met de tools and approaches die Mirjam me heeft aangeleerd, en ik ben zeker ook gegroeid op persoonlijk vlak.

Cargill

Als derdejaars student technische bedrijfskunde op Avans Hogeschool heb ik tijdens mijn stage bij iValue Improvement veel geleerd van Mirjam. Zij heeft veel ervaring en brengt deze in haar begeleiding goed over. Zo heb ik, onder begeleiding van Mirjam, bij een makelaarskantoor in Rosmalen het bedrijfsproces kunnen verkorten, met als eindresultaat dat zij meer klanten kunnen bedienen. Tijdens mijn stageperiode heb ik mezelf kunnen ontwikkelen en stimuleerde Mirjam mij in bepaalde aspecten, zoals in het presenteren van resultaten verbeteren. Ik heb een hele leerzame stageperiode gehad en kijk nu met een verder ontwikkeld, technisch bedrijfskundig oog naar de toekomstige projecten.

Stagiaire iValue Improvement
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 9 reviews